Her zaman değil,bazen ekşi ve acı hatta hiç çekilmez olduğunuz da oluyor..kadınlar daha tatlı hıh
Bazen değil yaasenarist081' Alıntı:Her zaman değil,bazen ekşi ve acı hatta hiç çekilmez olduğunuz da oluyor..kadınlar daha tatlı hıh
Kadınlar erkeksiz, çikolatayla yaşar diyorsun. Peki.GulsahToptas' Alıntı:yazıyı okudum ve aklıma ilk gelen acaba erkekler bayan yerine çikolatayı ne kadar seçer ve yemeğe devam ederler ??? hadi bayanlar çiolatayla yaşamaya alışkın seve seve yaşarız
Teşekkür ederim. Gol pasını sen verdim. Ben de teşekkür ederim...GulsahToptas' Alıntı:bu yorumun alkışlanır bülent çok zekice bir cevaptı :alkis
Peki, burada "." koyalım o zaman.GulsahToptas' Alıntı:biraz daha devam edersek körler sağırlar birbirini ağırlar olayına dönücez ;D :kihkih
MENEKŞE' Alıntı:BEN ÇİKOLATA GİBİ KADINIM ONUN YAPTIĞI HERŞEYİ BENDE YAPARIM...........
haha sesli güldümMENEKŞE' Alıntı:BEN ÇİKOLATA GİBİ KADINIM ONUN YAPTIĞI HERŞEYİ BENDE YAPARIM...........
MENEKŞE' Alıntı:BEN ÇİKOLATA GİBİ KADINIM ONUN YAPTIĞI HERŞEYİ BENDE YAPARIM...........
;D ;D ;Dtnctrkcell' Alıntı:aranızda ülker çikolatalı gofret sevmmeyen varmı zuahaha ;D
kabeka' Alıntı:MENEKŞE' Alıntı:BEN ÇİKOLATA GİBİ KADINIM ONUN YAPTIĞI HERŞEYİ BENDE YAPARIM...........
Ben de fıstık'ım. Çikolataya lezzet katarım derrmişim.MENEKŞE' Alıntı:BEN ÇİKOLATA GİBİ KADINIM ONUN YAPTIĞI HERŞEYİ BENDE YAPARIM...........