ÇİKOLATA DEĞİL MELEK BULAR. !! (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan séalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

séalih

Kullanıcı
                                                                                                              ŞİMDİ HAZIR OLUN...!! BUNLAR GÖREBİLECEĞİNİZ EN MASUM ÇİKOLATALAR... (:

2386092071169d75a3f51.jpg

2386922318a57cbe01561.jpg

238609202934d272740d1.jpg

BUNLAR GERÇEKTEN ÇİKOLATA MI??? EĞER ÖYLEYSE GERÇEKTEN EN TATLISI BUNLAR...BEBEKLERİ YERİM SENİ DİYE SEVERDİM,GERÇEKTEN YİYEBİLECEĞİMİ KENDİME İSPATLADIM  ;D

gül_34' Alıntı:
BUNLAR GERÇEKTEN ÇİKOLATA MI??? EĞER ÖYLEYSE GERÇEKTEN EN TATLISI BUNLAR...BEBEKLERİ YERİM SENİ DİYE SEVERDİM,GERÇEKTEN YİYEBİLECEĞİMİ KENDİME İSPATLADIM  ;D
;D  ;D ewt. gerçekten çikolata bunlar. işte sana gerçekten yiyebleceğin bebekler.  ;D

Bu çikolataları (pek inanmadımya) insan acı duyar yiyemez gibime geliyor..
Ayrıcada bu çikolataları üretenlere insanları yamyamlığa teşvik suçundan
dava açmak gerek(:

allahım yaa . ;D abla sen olaylara hiç normal boyutuyla bakamaz mısın allah aşkına  ;D  ;D

Muhalefette üzerime yoktur hane(:
  Öyle çikolata mı olurmuş ? İyice  saçmalıyorlar ..
Yasaları göreve davet ediyorum diyeceğimde abartmak,gündemi değiştirmek istemiyorum
20.gif

bencede abla deme. sonra ben paylaştım die beni de yargılarlar. ;) ispiyonculukta da üztüne yok hane :)) dermişim :))

şaka mı yapıyosun  :-\ çok şekerler. parmak kadar . yerm onlarııı  :-* :)

crt'ye sonuna kadar katılıyorum çok vahşi geldi banada zaten ortalık sapık kaynıyo herşeyi bukadar normaleştirmemek lazım biz sevimli diye bakıyoruz ama her göz bizimki gibi görmez gibime geliyo

crt' Alıntı:
Bu çikolataları (pek inanmadımya) insan acı duyar yiyemez gibime geliyor..
Ayrıcada bu çikolataları üretenlere insanları yamyamlığa teşvik suçundan
dava açmak gerek(:
BENCEDE CRT KATILIYORUM

Geri