Ve der ki "Sen cesaretsiz ve korkak birisin. Sende sadece bir farenin yüreği var. O yüzden ben sana yardım edemem." teşekkürler safari güsel bir paylaşım ama burdan sadece korkmak ya da cesur olmak adına ders çıkarmak yerine bide burdan baksak ne kılığa girersek girelim neye bürünürsek bürünelim gene biz aynı biziz dış görünüşümüz bizi güçlü, cesur ya da olduğumuzdan farklı biri yapmaz ne olursa olsun sen gene aynı sensin ben bunu anladım burdan
evet çok dogru bız ınsanlar herzaman mutlaka bırseylerden korkuyor.Bence hayattan korkmak yerine onun ustune gıderek hayatın bizden korkmasını saglayalım belkı zor veya ımkansız da olsa deneyelım ne kaybederız kı.... ???
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.