CEP-STEPHEN KING

  • Konbuyu başlatan glad
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde glad tarafından oluşturulan CEP-STEPHEN KING başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,363 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı CEP-STEPHEN KING
Konbuyu başlatan glad
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan menzup
G

glad

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Korku severler!!!..Hem korkmaya, hem düşünmeye ne dersiniz!!!...Eğer yanıtınız evetse bu kitap okunmaya değer.Günlük hayatın vazgeçilmezi olan cep telefonlarımıza farklı bir açıdan bakmaya ne dersiniz.Onsuz olmam diyorsanız mutlaka okumalısınız Stephen King'in bu kitabını.
      Ekim ayının sıradan bir günüydü.Borsa 10.140 seviyesinde,uçaklarsa normal seferlerine devam ediyorlardı.Boston'da Boylston caddesinde sevinçten adeta uçarcasına yürüyen Clayton Riddel içinse hayat çok mutlu ve umut vericiydi.İyi bir çizgi roman anlaşması yapmış,geleceğin umut dolu kapıları artık önünde açılmaya başlamıştı.
      Ancak ,herşey bir andaolup bitti.Tahribatın nedeni,herkesin cep telefonlarından yayılan ve sonradan Frekans anılacak olan fenomendi.Clay ve bu faciadan canını kurtaran birkaç kişi,kendilerini medeniyetin zifir karanlık çağında,etraflarını saran kaos ve inanılmaz bir katliamın içnde bulurlar.Frekan yüzünden insanlar akıldan yoksun bir sürüye dönüşürler.Ve onlar için evrim başlar.
      Yanlızca Amerika'da 193.000.000 cep telefonu vardır.Zaten kimin yok ki?Stephen King'in dile getirdiği bu ilginç,tüyler ürpertici ve büyüleyici roman yanlızca 'Şimdi beni duyuyor musun?'sorusunu sormakla kalmıyor,cep telefonlarının sebep olduğu tüm olumsuzlukları intikam alırcasına gözler önüne seriyor.
    DAHA ÖNCLERİ DE STEPHEN KİNG'TEN OKUMUŞTUM AMA İNANIN BU KADAR ETKİLENMEMİŞTİM OKUMANIZ DİLEĞİMLE MUTLULUKLAR DİLERİM... :) :) :)
      BÜTÜN SİTEYE HAYIRLI BAYRAMLAR!!!!... :) :) :)
 
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ilginç bir konu ben şimdiden beğendim çok teşekkürler paylaştığın için...
 
G

glad

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
okuyunca beğeneceğinize eminim .ilginize teşekkürler. :)  :) ;)
 
Üst