Bu kitabı okuduktan sonra,okuyup bitiren arkadaşımızın açtığı konuya bir göz atın istersenizmysteryy' Alıntı:piraye ve eroinle dansı okumadım ama yüreğim seni çok sevdi diye bir kitabı var şimdi onu okuyorum ilk başlardayım ama şimdilerde dilinin akıcı olduğunu söyleyemem ama ileri sayfalarda daha iyi anlarım inşallah
okurum ama zaten ben kitabın başlarında olduğumu belirttim daha sonralarda fikrimin değişebileceğinide söyledim..neyse bakarım konuya tavsiyen için sağolZynep' Alıntı:Bu kitabı okuduktan sonra,okuyup bitiren arkadaşımızın açtığı konuya bir göz atın istersenizmysteryy' Alıntı:piraye ve eroinle dansı okumadım ama yüreğim seni çok sevdi diye bir kitabı var şimdi onu okuyorum ilk başlardayım ama şimdilerde dilinin akıcı olduğunu söyleyemem ama ileri sayfalarda daha iyi anlarım inşallah
mysteryy' Alıntı:piraye ve eroinle dansı okumadım ama yüreğim seni çok sevdi diye bir kitabı var şimdi onu okuyorum ilk başlardayım ama şimdilerde dilinin akıcı olduğunu söyleyemem ama ileri sayfalarda daha iyi anlarım inşallah
bencede haklısın sabırla okumak gerekberrak' Alıntı:mysteryy' Alıntı:piraye ve eroinle dansı okumadım ama yüreğim seni çok sevdi diye bir kitabı var şimdi onu okuyorum ilk başlardayım ama şimdilerde dilinin akıcı olduğunu söyleyemem ama ileri sayfalarda daha iyi anlarım inşallah
ben hepsini okudum ilerledikce daha çok hoşunuza gidecektir eminim zaten kitapların hep giriş bölümleri sıkıcıdır yada bilmiyorum bana öle geliyor belkide :-[ ama ilerledikce işler değişiyor tabikiii ama sanırım en sıkılarak okuduğum kitap Orhan Pamuk Benim adım kırmızı adlı kitabıydı bitirdim ama :'( :'( :'(