CAN DUNDAR DAN OLUM YOLCULUGU. KISA BIR TEFEKKUR YOLCULUGU ICIN LUTFEN OKUYUN...

• Konbuyu başlatan Ferhatbaris
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Ferhatbaris tarafından oluşturulan CAN DUNDAR DAN OLUM YOLCULUGU. KISA BIR TEFEKKUR YOLCULUGU ICIN LUTFEN OKUYUN... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,925 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı CAN DUNDAR DAN OLUM YOLCULUGU. KISA BIR TEFEKKUR YOLCULUGU ICIN LUTFEN OKUYUN...
Konbuyu başlatan Ferhatbaris
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan blt.cemile
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. :)
Buna benzer daha doğrusu içerik aynı ifade ediş biçimi farklı olarak "Öğretmenim Mori ilr Salı BUluşmaları" kitabındaidaha sonra yine adını tam hatırlamadığım bir kaynakta da okudum ve durup düşündüm.
Aslında ne kadar güzeldi,hayattayken ölümünü tadmak ve sevdiklerinle onalara söyleyemediğimiz,söyleyipta yarım bıraktığımız,kırdığımız telafi etmek istediğimiz şeyleri ölmeden halletmek. :)

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Safari' Alıntı:
Bu konuyu ben açıcaktım ama erindim açıkcası :) bunun slaytı var ve benim kendimi anlamamı hayatımdaki bi çok olumsuzlukları silmeme sebeb olmuştur defalarca izledim defalarca kendimi hayal ettim.. çok etkili olduğu kanısındayım. dileyen arkadaşlara slayt olarak yollayabilirim...

Paylaşımın için teşekkürler..
Merak ettim şimdi bnde istiyorum!....