Çalışırken müzik dinlemeyin

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Çalışırken müzik dinlemeyin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,411 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Çalışırken müzik dinlemeyin
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com

Çalışırken müzik dinlemek konsantrasyonu bozuyor, idrak etme kapasitesini olumsuz etkiliyor.

İngiltere’deki Galler Üniversitesi’nde yapılan yeni bir araştırma, çalışırken müzik dinlemenin konsantrasyonu bozduğunu ve idrak etme kapasitesini olumsuz etkilediğini gözler önüne serdi.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hadi ya. Bende özellikle müzik dinlemeyi severim çalışırken... Dikkat ederiz artık. Zira bizde konsantrasyon eksikliği kötü sonuçlar doğurabilir vesselam.
Teşekkürler kaptan.

A

ahtapot

Kullanıcı
2 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
banada eğer müzik dinlmezsem çalıştığımı anlamayacakmışım gibi gelio  ;D ;D
teşekkürler  :)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Korsan' Alıntı:
Hadi ya. Bende özellikle müzik dinlemeyi severim çalışırken... Dikkat ederiz artık. Zira bizde konsantrasyon eksikliği kötü sonuçlar doğurabilir vesselam.
Teşekkürler kaptan.
ahtapot' Alıntı:
banada eğer müzik dinlmezsem çalıştığımı anlamayacakmışım gibi gelio  ;D ;D
teşekkürler  :)
Bilimsel karşılığı açık :)
Siz yine de bildiğinizi okursunuz...

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
bunu biliyordum ama ben yine bildiğimi okumaya devam ediyorum.. ::)

N

neslican

Kullanıcı
1 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bende biliyordum ama ders çalışırken sözlü olmayan müzikleri dinlemek (klasik müzik vs.) iyi geliyor yahu  ;)

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Benim kontrasyonumu bozduğu için çalşırken dinlemiyorum.. Kafam dağılıyor ne okuduğumu falan anlayamıyorum..

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bir yerde okumuştum
Araba kullanırkende,sürücülerin dinlediği müzik yaptıkları hızı etkiliyormuş ::)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Olabilir aslında... Eğer öyle ise Arabesk dinleyenler daha yavaş gidiyor olabilir mi?  :) Bir ara müslüm abi eşliğinde trafiğe çıkayım...

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Aslında yaptığımız işlede alakalı bir durum beynimizi çalıştırmamız gereken durumlarda evet müzik kafamızı dağıtıyor ama bedenen çalışırken özelliklede tempolu bir müzik eşliğinde daha keyifli çalışabiliyoruz yani en azından ben öyleyim :)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
tabi her insana göre değişiyor bazıları dinlerken konsantre oluyor bazılarıda dinlerken konsantrasyonu bozuluyor bende çalışırken dinlemeyenlerdenim.

G

gecelerinzalimi

Kullanıcı
27 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Baroque müzik veya mozart besteleri beyin için iyi geldiği araştırmasını gördüm.Bu müzikler dersle birlikte dinlendiğinde kötü sonuç mı çıkıyor.Bilen var mı ?

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Özlem' Alıntı:
Aslında yaptığımız işlede alakalı bir durum beynimizi çalıştırmamız gereken durumlarda evet müzik kafamızı dağıtıyor ama bedenen çalışırken özelliklede tempolu bir müzik eşliğinde daha keyifli çalışabiliyoruz yani en azından ben öyleyim :)
Haklısın Özlem ;)