S
sezenacar
Kullanıcı
Çaktırma ya işte gülelim hoş olsun die öle yazdımGülşah' Alıntı:ama hemen avatar resminizin altında Terazi yazıyor ;D ;D ;D
Gerçekten mi? :-\hatice şengül' Alıntı:KOÇ
Sevimli koç burçları genelde messengerda takılır. Koç burcu bayanı messengerdan bir koca bulacağı hayaliyle yanıp tutuşa dursun. Tüm arkadaşlık sitelerinde koç burçlarını görmek mümkündür.Bikere evde kaldıklarına kendilerinin sevilmediğine inanmış bir burçtur. Dostlukları kuvvetli olsada. Sanal dünyada mutlu yuvanın özlemi içersinde yanıp tutuşur.
ben müstakbel kocamı netten buldum :
hatice şengül' Alıntı:gülşah hani geçen bir konu tartışılmıştı mükemmel erkek 29 maddede
işte ben o 29 maddeden oluşan son erkeği netten buldum ayın 20 sinde 15 ay doldu hemde hiç kırıksız çıkıksız
netten sağlam ilişki çıkmaz diyenlere inat ben buradayım ve çok mutluyum :-*
Şaşırıdm belki çevremde hiç görmedim ondandır..hatice şengül' Alıntı:gülşah hani geçen bir konu tartışılmıştı mükemmel erkek 29 maddede
işte ben o 29 maddeden oluşan son erkeği netten buldum ayın 20 sinde 15 ay doldu hemde hiç kırıksız çıkıksız
netten sağlam ilişki çıkmaz diyenlere inat ben buradayım ve çok mutluyum :-*
bugun ürolog olarak takılıyorum ;D ;Dsenarist081' Alıntı:İKİZLER
İkizler burcu ise Zodyağın en kıl burcudur.Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir.
şu burcumun bir özelliğini yansıtmaz mı insan ya...ben ne zaman yengec yorumlarını okusam benle alakalı ilgili birşey bulamıyorumYENGEÇ
eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken Spacesnde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.