Burçların netteki halleri...

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Burçların netteki halleri... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,194 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Burçların netteki halleri...
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan agokalper
M

muratqazi

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Doğruya doğru az çok uyuyor benim burcuma hemen hmen :) ama burcumu sölemem :p :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
AKREP

Aman aman evlerden ırak. Bunların işi gücü site çökerteyim msn kırayım şifre çalayım. Hayırlı bişey yapıp msnden zevce bulup nikah kıyayım demezler. Hackerdırlar. Onu bunu önüne gelen ne varsa kırarlar. Sevilmezler kimliklerini gizlerler. İllet bir burçtur.

Hadi ya illet mişim :)
Kimsede ben akrebim demez artık hehhehe

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
KOÇ

Sevimli koç burçları genelde messengerda takılır. Koç burcu bayanı messengerdan bir koca bulacağı hayaliyle yanıp tutuşa dursun. Tüm arkadaşlık sitelerinde koç burçlarını görmek mümkündür.Bikere evde kaldıklarına kendilerinin sevilmediğine inanmış bir burçtur. Dostlukları kuvvetli olsada. Sanal dünyada mutlu yuvanın özlemi içersinde yanıp tutuşur.

ben müstakbel kocamı netten buldum  ::)
[

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
hatice şengül' Alıntı:
KOÇ

Sevimli koç burçları genelde messengerda takılır. Koç burcu bayanı messengerdan bir koca bulacağı hayaliyle yanıp tutuşa dursun. Tüm arkadaşlık sitelerinde koç burçlarını görmek mümkündür.Bikere evde kaldıklarına kendilerinin sevilmediğine inanmış bir burçtur. Dostlukları kuvvetli olsada. Sanal dünyada mutlu yuvanın özlemi içersinde yanıp tutuşur.

ben müstakbel kocamı netten buldum  ::)
Gerçekten mi?  :-\

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
gülşah hani geçen bir konu tartışılmıştı mükemmel erkek 29 maddede

işte ben o 29 maddeden oluşan son erkeği netten buldum ayın 20 sinde 15 ay doldu hemde hiç kırıksız çıkıksız

netten sağlam ilişki çıkmaz diyenlere inat ben buradayım ve çok mutluyum :-*

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
hatice şengül' Alıntı:

işte ben o 29 maddeden oluşan son erkeği netten buldum ayın 20 sinde 15 ay doldu hemde hiç kırıksız çıkıksız

hatice şengül' Alıntı:

Şaşırıdm belki çevremde hiç görmedim ondandır.. :)

Valla şanslısın o zaman...mutluluklar devamlı  olsun ilişkinizde. :-*

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
ayyy teşekkürler rabbim herkese böyle bir eş nasip ederse dünya da sorun kalmaz ::)

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
senarist081' Alıntı:
İKİZLER

İkizler burcu ise Zodyağın en kıl burcudur.Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir.
bugun ürolog olarak takılıyorum ;D ;D

çok güzel, paylaşımın için teşekkür ederim

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
BAŞAK

Tipik titiz başak virüs programıyla her gün her saniye bilgisayarının içini
dışını temizler. Abartır kasayı açar elektirikli süpürgeyle içini temizler. İletisini temizler listesini temizler elinde vileda sopasıyla chatleşir. İletilerinde genellikle sıkça hemen hemen her zaman ''Temizlik yapıııoooorummm gelljemmmm'' şeklinde tuhaf şeyler yazar.

S

s_safiye

Kullanıcı
20 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ASLAN

Tü tü tü maşallah..Sanal alemin reel alemin en favori burcudur. Tü tü tü kırk bin kere maşallah Aslan burcunu googleda kendini ararken. Messenger iletisinde kendini överken. Messengerına kendi kendini ekleyip kendini izlerken bulabilmeniz çok doğal. 24 saat messengerı açık gezen her an biri kendini övecek diye bekleyen bir burçtur.
::) ::) ::)

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
YENGEÇ

eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken Spacesnde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.
şu burcumun bir özelliğini yansıtmaz mı insan ya...ben ne zaman yengec yorumlarını okusam benle alakalı ilgili birşey bulamıyorum :D :D

B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
YAY

Yay burcu kıskançlığı ile tanılan gevşekliği ile terkedilen bir burçtur. Sohbet odalarından çıkmazlar. Yay burcu erkeğinin zaafları ''su_perisi, izmirli_güzel_kız20, prenses_18'' bu nicklere aşırı zaafları olduğu gibi sanal alemin don juanı olarak bilinir.

ben katılmıyorum kendim için

U

ummuhan1977

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Muğla
İKİZLER

İkizler burcu ise Zodyağın en kıl burcudur.Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir.

::) ımmm şaşurduuuuuuuuuuummmm öylemiyiz acaba?

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
YENGEÇ

eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken Spacesnde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.

ASLAN

Tü tü tü maşallah..Sanal alemin reel alemin en favori burcudur. Tü tü tü kırk bin kere maşallah Aslan burcunu googleda kendini ararken. Messenger iletisinde kendini överken. Messengerına kendi kendini ekleyip kendini izlerken bulabilmeniz çok doğal. 24 saat messengerı açık gezen her an biri kendini övecek diye bekleyen bir burçtur.

aslında burcum yengeç ama yükselenim aslan ve sanırım (malesef):p aslanın özellikleri daha çok uyuyor bana... :D

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
KOVA

Kova burcunu sanal alemde tanımak çok zordur. Gizemli bir havası vardır. Bu burcun asla ne dinlediğini öğrenemezsiniz. Açmaz. İletisi kısa ve özdür artı sosyaldir. Burç genelde geceleri onlıne olur sabah ezanıyla kendini resetler.

:p:)güzelmiş.teşekürler