S
SUNFLOWERS
Fani şeyler bunlar peri!!!!

Sen gerçekten rüya alemindesin?

Aman yalan dünya değil mi(ne diyorum ben ya)SUNFLOWERS' Alıntı:Fani şeyler bunlar peri!!!!![]()
roze' Alıntı:Oldu o zaman, ben bir koşu geçiyim de geliyim şu köprüyüSensiz olmaz gülüm benim)) bende fazladan bir can yeleği var birini verebilirim
![]()
![]()
SUNFLOWERS' Alıntı:Fani şeyler bunlar peri!!!!![]()
İyi cesaret varmış ablayok canım yageçen sene karadeniz gezisinde geçtim
asma köprüden
ama kimse ödül felanda vermedi
çok heyecanlı idi.. kalbim küt kütt atıyor hiç sorma
) her basamakda bütün ipler oynuyor
ama ben adrenelini çok severim
![]()
Geçen sene bende karadeniz gezisi yaptımsu perisi' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Fani şeyler bunlar peri!!!!![]()
yok canım yageçen sene karadeniz gezisinde geçtim
asma köprüden
ama kimse ödül felanda vermedi
çok heyecanlı idi.. kalbim küt kütt atıyor hiç sorma
) her basamakda bütün ipler oynuyor
ama ben adrenelini çok severim
![]()
Geçtim geçtim ne zaman gidiyoruz yemeğesu perisi' Alıntı:roze' Alıntı:Oldu o zaman, ben bir koşu geçiyim de geliyim şu köprüyüSensiz olmaz gülüm benim)) bende fazladan bir can yeleği var birini verebilirim
![]()
![]()
birini geçirdik şükür![]()
su perisi' Alıntı:
Haydaaaaaaaaaa.. biz ne yazdık orayaSUNFLOWERS' Alıntı:Kızı kandırdın sen?
Limuzin dedin otobüs gönderdin!!! ;D ;D
Çok da konforluymuş, ne istesem var burda. Arkadaşlarla da kanka olduksu perisi' Alıntı:suit için bir iki hazırlık kaldı rozecim,oda en kısa zamanda hazır olursen merak etme
lumizinimizin keyfini çıkar
)
Olsun gönderdi yaSUNFLOWERS' Alıntı:Kızı kandırdın sen?
Limuzin dedin otobüs gönderdin!!! ;D ;D
su perisi' Alıntı:Haydaaaaaaaaaa.. biz ne yazdık orayaSUNFLOWERS' Alıntı:Kızı kandırdın sen?
Limuzin dedin otobüs gönderdin!!! ;D ;D) hepiniz sıgabilesiniz diye,otobüsü lumizine çevirdik dedimya şeker
)
roze' Alıntı:Çok da konforluymuş, ne istesem var burda. Arkadaşlarla da kanka olduksu perisi' Alıntı:suit için bir iki hazırlık kaldı rozecim,oda en kısa zamanda hazır olursen merak etme
lumizinimizin keyfini çıkar
)
![]()
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.