Buradan karşıya geçene periden özel YEMEK...

SUNFLOWERS' Alıntı:
Fani şeyler bunlar peri!!!! :D :D
Sen gerçekten rüya alemindesin?

yok canım ya:) geçen sene karadeniz gezisinde geçtim:) asma köprüden:) ama kimse ödül felanda vermedi:) çok heyecanlı idi.. kalbim küt kütt atıyor hiç sorma:)) her basamakda bütün ipler oynuyor:) ama ben adrenelini çok severim:)

yok canım ya:) geçen sene karadeniz gezisinde geçtim:) asma köprüden:) ama kimse ödül felanda vermedi:) çok heyecanlı idi.. kalbim küt kütt atıyor hiç sorma:)) her basamakda bütün ipler oynuyor:) ama ben adrenelini çok severim:)
İyi cesaret varmış abla :D :D

su perisi' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:
Fani şeyler bunlar peri!!!! :D :D
Sen gerçekten rüya alemindesin?

Geçen sene bende karadeniz gezisi yaptım :D :D

Benim lumizin biraz otobüs tarzı:) ee anca alır sitedeki tüm arkadaşları:) Sonrada suitimde özel ikramımla karşılanacaksın rozecim.. siteden ilk misafirim sensin:)özelsin:)) yolda giderken bir ikide gönüllüler vardı,onlarıda aldım :) ayıp olmasın diye:)

att00001eu8.jpg

att00002ro3.jpg

att00003hb1.jpg

att00004dl6.jpg

att00005qh7.jpg

att00006mb1.jpg

att00007fy8.jpg

att00008oo6.jpg

suit için bir iki hazırlık kaldı rozecim,oda en kısa zamanda hazır olur:) sen merak etme:) lumizinimizin keyfini çıkar:))

SUNFLOWERS' Alıntı:
Kızı kandırdın sen?
Limuzin dedin otobüs gönderdin!!! ;D ;D
Haydaaaaaaaaaa.. biz ne yazdık oraya:)) hepiniz sıgabilesiniz diye,otobüsü lumizine çevirdik dedimya şeker:))

su perisi' Alıntı:
suit için bir iki hazırlık kaldı rozecim,oda en kısa zamanda hazır olur:) sen merak etme:) lumizinimizin keyfini çıkar:))
Çok da konforluymuş, ne istesem var burda. Arkadaşlarla da kanka olduk :D :D

Geri