S
SUNFLOWERS
Fani şeyler bunlar peri!!!!
Sen gerçekten rüya alemindesin?
Aman yalan dünya değil mi(ne diyorum ben ya)SUNFLOWERS' Alıntı:Fani şeyler bunlar peri!!!!
birini geçirdik şükürroze' Alıntı:Oldu o zaman, ben bir koşu geçiyim de geliyim şu köprüyüSensiz olmaz gülüm benim)) bende fazladan bir can yeleği var birini verebilirim
SUNFLOWERS' Alıntı:Fani şeyler bunlar peri!!!!
İyi cesaret varmış ablayok canım ya geçen sene karadeniz gezisinde geçtim asma köprüden ama kimse ödül felanda vermedi çok heyecanlı idi.. kalbim küt kütt atıyor hiç sorma) her basamakda bütün ipler oynuyor ama ben adrenelini çok severim
Geçen sene bende karadeniz gezisi yaptımsu perisi' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Fani şeyler bunlar peri!!!!
yok canım ya geçen sene karadeniz gezisinde geçtim asma köprüden ama kimse ödül felanda vermedi çok heyecanlı idi.. kalbim küt kütt atıyor hiç sorma) her basamakda bütün ipler oynuyor ama ben adrenelini çok severim
Geçtim geçtim ne zaman gidiyoruz yemeğesu perisi' Alıntı:birini geçirdik şükürroze' Alıntı:Oldu o zaman, ben bir koşu geçiyim de geliyim şu köprüyüSensiz olmaz gülüm benim)) bende fazladan bir can yeleği var birini verebilirim
Çok beklemedi demi))SUNFLOWERS' Alıntı:Daha çok beklersin?? ;D ;D
su perisi' Alıntı:Çok beklemedi demi))SUNFLOWERS' Alıntı:Daha çok beklersin?? ;D ;D
Haydaaaaaaaaaa.. biz ne yazdık oraya) hepiniz sıgabilesiniz diye,otobüsü lumizine çevirdik dedimya şeker)SUNFLOWERS' Alıntı:Kızı kandırdın sen?
Limuzin dedin otobüs gönderdin!!! ;D ;D
Çok da konforluymuş, ne istesem var burda. Arkadaşlarla da kanka olduksu perisi' Alıntı:suit için bir iki hazırlık kaldı rozecim,oda en kısa zamanda hazır olur sen merak etme lumizinimizin keyfini çıkar)
Olsun gönderdi yaSUNFLOWERS' Alıntı:Kızı kandırdın sen?
;D ;Dsu perisi' Alıntı:Haydaaaaaaaaaa.. biz ne yazdık oraya) hepiniz sıgabilesiniz diye,otobüsü lumizine çevirdik dedimya şeker)SUNFLOWERS' Alıntı:Kızı kandırdın sen?
bah buna sevindim kankalardan biride japon farkettinmiroze' Alıntı:Çok da konforluymuş, ne istesem var burda. Arkadaşlarla da kanka olduksu perisi' Alıntı:suit için bir iki hazırlık kaldı rozecim,oda en kısa zamanda hazır olur sen merak etme lumizinimizin keyfini çıkar)