bunu okuyun arkadaşlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çakır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
esranur' Alıntı:
Türk kadını eşine bağlıdır hem maddi hem de manevi olarak..ister istemezz bu cevabı vermiştir, bu cvbı vermek zorundadır, çünkü Türk kadını eşi sayesinde ayaktadır...bu anketi bilinçli, bilgili insana sorsanızz asla bu cevabı vermezz benceee!!!!!!...
sana katılıyorum esra

hadi cnm demeyeceğim bana sorsalar bende aynısını deri,herhalde :D

bende aklıma gelmişken yazayım bir yerde bulunsun geçenlerde radyoda bir haberden bahsettiler gerçi tama olarak hangi şehir olduğunu hatırlmıyorum ama olsun :) ülkenin birinde bir büyük bir şirket kurulmuş,eşlerine aldatan erkeklere has bir şirket bu,yani adamın evine iş seyahati adı altında davetiyeler gönderiyorlar,tlf görüşmeler yapıyorlar,üstüne birde tatil için karısının ulaşamaycağı bir yere gönderiyorlarmış falan vs. tabi zavallı kadınlar da buna inanıyor ve kocalarını iş seyahatine gönderiyormuş..Şimdi bu şirket farklı ülkeler de kurulmaya başlayacakmış :) Türkiye'de de olursa ne olur acaba çok merak ediyorum :D düşünsenize Türkiye'de erkekler birden yok oluyormuş (sadece espri lütfen) :D :D ;D

Türk kadınında da bu cvp beklenirdi zaten Türk kadınlarından başka kim varki sevdiğine kayıtsız şartsız güvenen
tabi bununda ne kadar doğru olduğu tartışılır :)

esranur' Alıntı:
Türk kadını eşine bağlıdır hem maddi hem de manevi olarak..ister istemezz bu cevabı vermiştir, bu cvbı vermek zorundadır, çünkü Türk kadını eşi sayesinde ayaktadır...bu anketi bilinçli, bilgili insana sorsanızz asla bu cevabı vermezz benceee!!!!!!...

bencede size katılıyorum bu konuda..

çakır' Alıntı:
aldatma hakkında...

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız???
ve bu da Türk kadınının özgüvenini gösterir :D

paylaşım için tşkler.. :)
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise söyle olmuş:
İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!

en azından diğer ülkenin insanları gibi cinayet işlemiyoruz canım bide bu tarafından bakmak lazım  ;)

Geri