Bulmaca: Ben kimim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barisya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Söylediklerinize dikkat edin, düşüncelere dönüşür.Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür.Duygularınıza dikkat edin, davranışlarınıza dönüşür.Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınıza dönüşür.Alışkanlıklarınıza dikkat edin, değerlerinize dönüşür. Değerlerinize dikkat edin, karakterinize dönüşür.Karakterinize dikkat edin, kaderinize dönüşür."
                                                                                                                        Gandhi

UNKAPANI' Alıntı:
"Söylediklerinize dikkat edin, düşüncelere dönüşür.Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür.Duygularınıza dikkat edin, davranışlarınıza dönüşür.Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınıza dönüşür.Alışkanlıklarınıza dikkat edin, değerlerinize dönüşür. Değerlerinize dikkat edin, karakterinize dönüşür.Karakterinize dikkat edin, kaderinize dönüşür."
                                                                                                                         Gandhi
teşekkürler unkapanı yazıdan sonra iyice pekiştirmiş olduk  :)

agokalper' Alıntı:
UNKAPANI' Alıntı:
                                                                                                                         Gandhi
Okuduğumda dikkatimi çeken güzel bir sözdü.Paylaşmak istedim :)

UNKAPANI' Alıntı:
agokalper' Alıntı:
UNKAPANI' Alıntı:
                                                                                                                         Gandhi
Okuduğumda dikkatimi çeken güzel bir sözdü.Paylaşmak istedim :)
teşekkürler  ;)

Verilen cevapların çoğu boşluğa uygun nitelikte ama
Alışkanlıklar  ::) cevap için teşekkürler...

Sanırım "ben" ,hala kendimi aramakta olan 
  sıfırı tüketip hızla negatife doğru kayan birisiyim...

Geri