Bugün Yine Çok Güzelsin Hayat....

• Konbuyu başlatan crnkcclr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde crnkcclr tarafından oluşturulan Bugün Yine Çok Güzelsin Hayat.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,438 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Bugün Yine Çok Güzelsin Hayat....
Konbuyu başlatan crnkcclr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
manas' Alıntı:
İnsan küçük şeylerden nasıl mutlu olabilir?
büyük hayalleri yada beklentileriniz yoksa küçük şeyler mutlu eder sizi, bağlantılı yani Didem.
Hayır değil. Aslına bakarsan yaşamdan zevk alan insanlar küçük şeylerden mutlu olur, kendini yetiştirmeyi bilir bu konuda.. Hayallerin, beklentilerin çok büyük olabilir ama resim yaparak tüm stresini atabilirsin veya arkadaşlarınla bir arada olduğunda çok mutlu olabilirsin. Ya da deniz kenarına gittiğinde rahatlayıp kafandaki sorunlarını çözmüş şekilde eve dönersin. Bunların hepsi küçük şeylerdir, ama seni çok mutlu ederler ve belki de hayata olumlu bakmana yardımcı olurlar, başarılarını arttırmaya, kendini sevmeye yardımcı olurlar. İşte o zaman yaşamın güzelliklerle dolu olduğunu görebilirsin. Mesela sadece sabahları kahvaltı yapmak bile beni çok mutlu ediyor ve güne süper başlıyorum. Hayat güzel diyebiliyorum.

Ama bazısı da vardırki her yerde sıkıntılıdır, hiçbir şey mutlu etmez onu. İşte bu örnekte hayatın güzelliğiyle hayattan beklentilerin çok uzaktadır.

Ben bunu anlatmaya çalıştım, senin de böyle düşündüğünü düşündüğüm için öyle yazdım. :)

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Didem benim itirazım küçük şeylerle mutlu olunmayacağına değil. Katılıyorum sana, bazen bir bebeğin yüzünü görmek bile mutlu etmeye yetiyor.
Küçük şeylerle mutlu olmanın büyük beklentilerin olmamasıyla bağlantılı olduğunu düşündüm sadece.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Küçük şeylerle mutlu olmanın büyük beklentilerin olmamasıyla bağlantılı olduğunu düşündüm sadece.
Neyse yav. Ben de öyle düşünüyorum işte, bağlantılı olmadığını yane. :)
Önemli değil, sonuçta hepimizin fikrinin aynı olmasını beklemiyoruz.:)

A

aydinli03

Kullanıcı
20 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Özür dilemenin, tesekkür etmenin ve sükretmenin "ERDEM" oldugunu,

ASLA UNUTMAYINIZ.

Ve Her sabah uyandığınızda "BUGÜN YINE ÇOK GÜZELSIN HAYAT HER SEYE RAGMEN..." demeyi ihmal etmeyiniz...

teşekkürler...