Bugün yasayacağınız son gün olsaydı..??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prenses35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prenses35

Kullanıcı
Merhaba arkadaslar.Bugün hayatınızın son gününü yasayacak olsaydınız,neler yapardınız ve ya neler yapmak isterdiniz...Son gününüzü nasıl,neler yaparak değerlendirirdiniz?
(hayali veya gercek olarakta düşüncelerinizi paylasabilirsiniz.)

benim bu dünyada en değerli varlığım 6 yaşındaki  oğlum. son dakikama kadar onunla birlikte olur o ne isterse yapardım. bana birşeyler anlatmayı çok sever. bıraksan sabaha kadar gözümün içine bakar anlatır anlatır.
doya doya onla sohbet eder son nefesime kadar onu öper koklardım..
bu dünyadaki doyamayacağım tek şey o çünkü

çok güzel kartopu,paylasımın için teşekkür ederim.Allah oğluna uzun ömürler versin.

Eğer bugün yasayacağım son olacaksa,
Sabaha kadar gözlerimi kapamadan gökyüzünün muhteşem güzelliklerini seyrederdim,
güneşin doğusundaki bi nevi gökkusağı renkleri gibi renkleri izlerdim.
Sonra kalbini kırdığım insanlardan özür dilerim,
ve herkese onları cok sevdiğimi söylerim ve tabiki yüzümde hep bir tebessüm olacaktır,
Son günümü mutlu geçirmek isterim:)
Daha sonra da kimsesizler yurduna ve huzur evlerini ziyarete giderek oradaki insala sevgimi gösterip,onları yalnız olmadıklarını hatırlatırım.(en cok yapmak istediklerimden birisidir)
Son olarak dua ederdim ve huzurlu bir sekilde gözlerimi kapardım hayata :)

ama bence yinede ne zaman öleceğimizi bilmememiz çok büyük bir lutuf.
çok az insanın son dakikasını sukunetle karşılayacağını düşünüyorum çünkü

kartopu' Alıntı:
Ama Bir gün gelip öleceğini bilen tek varlık insandır.
son dakikalarımızı büyük mutluluklar içinde yasamamız dileğiyle..

prenses35' Alıntı:
kartopu' Alıntı:
Ama Bir gün gelip öleceğini bilen tek varlık insandır.
son dakikalarımızı büyük mutluluklar içinde yasamamız dileğiyle..
öyle tabii ölümlü varlıklarız
son nefesimizde içimizde en ufak bi pişmanlık duymamak dileğiyle..

Bolca yürürdüm  ::) şanslıysam yağmur yağardı yürürken sonra sahip olduğum değerli eşyları sevdiklerime verirdim...Hepsiyle yani bütün sevdiklerimle konuşmaya çalışırdım geçirdiğimz güzel günlerden bahsederdim...Ve zaten huzrla dolu olan geçmişime bi daha göz atar yapmam gerekni fazlasıyla yaptığımı anlardım(umarım ilerde de böyle düşünürüm :))...

Benim dünyadaki son günüm olsaydı eğer bol bol sevdiklerimle vakit geçirir sonra bol bol dua ederdim Allah günahlarımı afetsin diye

gökteki yıldız' Alıntı:
Bolca yürürdüm  ::) şanslıysam yağmur yağardı yürürken sonra sahip olduğum değerli eşyları sevdiklerime verirdim...Hepsiyle yani bütün sevdiklerimle konuşmaya çalışırdım geçirdiğimz güzel günlerden bahsederdim...Ve zaten huzrla dolu olan geçmişime bi daha göz atar yapmam gerekni fazlasıyla yaptığımı anlardım(umarım ilerde de böyle düşünürüm :))...
insallah :) teşekkür ederim,bece hiçbir zaman sevdiklerimizi ihmal etmemeli.

YEŞİLAY' Alıntı:
Benim dünyadaki son günüm olsaydı eğer bol bol sevdiklerimle vakit geçirir sonra bol bol dua ederdim Allah günahlarımı afetsin diye
o zaman bundan sonraki hayatımızı iyiliklerle doldurmalıyız değil mi ?  ;)

prenses35' Alıntı:
Eğer bugün yasayacağım son olacaksa,
Sabaha kadar gözlerimi kapamadan gökyüzünün muhteşem güzelliklerini seyrederdim,
güneşin doğusundaki bi nevi gökkusağı renkleri gibi renkleri izlerdim.
Sonra kalbini kırdığım insanlardan özür dilerim,
ve herkese onları cok sevdiğimi söylerim ve tabiki yüzümde hep bir tebessüm olacaktır,
Son günümü mutlu geçirmek isterim:)
Daha sonra da kimsesizler yurduna ve huzur evlerini ziyarete giderek oradaki insala sevgimi gösterip,onları yalnız olmadıklarını hatırlatırım.(en cok yapmak istediklerimden birisidir)
Son olarak dua ederdim ve huzurlu bir sekilde gözlerimi kapardım hayata :)
Son gününü yıldızları seyrederek geçirmek değişik bir istek olmuş tabi son gün senin istediğin gibi değerlendircen bende niye karışıyorsam. Birde son gününde huzur evine gidip insanları niye kendine bağlayıp yanlız olmadıklarını hatırlatırki insan unuttunmu bu gün senin son günün yarın sen olamıycaksın onun için boş ver zaten hayat üzmüş onları birde senin ardından üzülmesinler.
Benim bu gün son günüm olsaydı sevdiklerime sevdiğimi söylemek için son günü beklemem her an söylerim yada gösteririm zati ama sevmediklerim için güzel bazı şeyler yapabilirim (benim için güzelde onlar için aynı şey geçerli olururmu bilemem tabe)hazır gidiyorum hoş bir seda bırakayım arkamdan demi ama :)

Yıldızlar benim için cok önemlidir o yüzden :).
tabi ki sevdiklerimize sevdiğimizi söylemek için son günü beklemek gerekmez,ben hep söylüyorum ama  son olarak sevdiğimi söylemek isterdim yani.

''hazır gidiyorum hoş bir seda bırakayım arkamdan demi ama :)''
evet katılıyorum :) en iyisi güzel anılmak...

yaptığım hataları söylediğim yalanları kendime ve etrafımdakilere itiraf ederdim af dilerdim.. ve songecemi annemle geçirirdim hiç uuyumazdım olabildiğince uzun olsun diye...

Geri