buda'dan

• Konbuyu başlatan Gozde
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde Gozde tarafından oluşturulan buda'dan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,142 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı buda'dan
Konbuyu başlatan Gozde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
Kendi doğrularınız olsun diyo, socrat dedi, platon dedi, ghandi dedi, ne bilim sarı çizmeli mehmet ağa dedi diye inanmayın diyor :d
;D ;D
Kendine doğrular edinebilmek daha zor tabii:)
Elbette zor, ama imkansız değil, yeterki gerekli sentezi yapabilesin insana doğaya hayata dair.
İlla dogrular  edinirsin,sadece sana ait olan, sonrasında ister paylaş ister kendine sakla.
Ben paylaştımmı iyi etki etmio :d

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
dideM' Alıntı:
Kendi doğrularınız olsun diyo, socrat dedi, platon dedi, ghandi dedi, ne bilim sarı çizmeli mehmet ağa dedi diye inanmayın diyor :d
;D ;D
Kendine doğrular edinebilmek daha zor tabii:)
Kendine ve verdiğin kararlara güveniyorsan,verdiğin kararlardaki yanılgı ve sonraki pişmanlık hali düşük,yok  ise,tecrübelerinden ders alabiliyorsan,kendinin,yapabileceklerinin,yapamayacaklarının farkına varabiliyorsan mutlaka doğrularına güvenebilirsin

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
doğrularına güvenebilirsin
Doğrularına güvenmek ayrı bişey, ikinci aşama. Kendine ait doğru tespit etmek var ilk sırada. İşte zor kısmı orası, belki deneme yanılma, belki bazen kafayı yiyecek kadar düşünmeler sonunda çıkıyor ortaya.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
doğrularına güvenebilirsin
Doğrularına güvenmek ayrı bişey, ikinci aşama. Kendine ait doğru tespit etmek var ilk sırada. İşte zor kısmı orası, belki deneme yanılma, belki bazen kafayı yiyecek kadar düşünmeler sonunda çıkıyor ortaya.
Deneme yanılmadan ziyade, kafayı yiyecek kadar düşünmeden sonra ortaya çıkıo:d
Kendimden biliyorum valla.
Belli olmuyomu :d

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Güvendiğin doğrular zaten karara vardığın,kafanda sonuçlandırdığın durumun sonucudur

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Belli olmuyomu :d
Est. :)

Ebruliyn' Alıntı:
Güvendiğin doğrular zaten karara vardığın,kafanda sonuçlandırdığın durumun sonucudur
Kız farklı durumlardan bahsediyoruz. Doğruna güveniyorsan sorun yok zaten, dediğin gibi karara varmışsındır.
Benim dediğim o doğruyu oluşturma evresi:)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kız farklı durumlardan bahsediyoruz. Doğruna güveniyorsan sorun yok zaten, dediğin gibi karara varmışsındır.
Benim dediğim o doğruyu oluşturma evresi:)
hımmm o evre epey bi emek,tecrübe(kazık),düşünmek istiyor ::)

M

MeDyC

Korsan' Alıntı:
Bah buda deyip geçmememli.
Herkes diyo diye inanma diyo, bende diom ama adım budha deel.

Güzel konu vesselam, anlayana tabi.

Herkes diyo diye inanma diyo, bende diom ama adım budha deel.

hani derler ya ...adı çıkmış karamsara inmez gerçekçiliğe diye o hesap...

budanın sözü oldukça iyi

"Fakat ne zaman ki sen, herhangi bir şeyi; gözleyerek, inceleyerek, sebebini anlayarak, ve bütünün iyiliğine ve hayrına olduğu sonucuna varırsan, işte onu kabul et, onunla yaşa ve İNAN."

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bir gün bir rahip elbisesi giyip konusucam :d
Turuncu olanından, belki o zaman kayda deger bulurlar :d