mavi bir kalem,,ayrıca çook katılıyorum bende mavi ve huzur konusunda..benim için günler 'ne kadar güzeldi'diye değil 'ne kadar maviydi diye tabir edilmeli' mesela
söylemeye korkuyorum ya benim aklıma renk olara yeşil alet olarak da hani şu et dövmek için kullanılan ağır demirler olur ya onlardan geldi psikopat olabilir miyim........ doktor tavsiyeniz var mı :-[
: ??? KIRMIZI TESTERE. ASLINDA BAŞKA BİR RENK UYDURACAKTIM AMA. ASLINA BAKARSANIZ SIRADIŞI OLMAYA ÇALIŞIRIM HER ZAMAN ÇEVREMDEKİLERDEN DAHA YARATICI OLURDUM. HATTA ŞİMDİDE DEĞİŞİK BİR ŞEY DÜŞÜNMEYE ÇALIŞTIM. AMA ÇABUK YAPILMASI GEREKTİĞİ, BİRAZDA SABIRSIZLIKTAN HEME "KIRMIZI TESTERE AKLIMA GELDİ. TESTEREYİ BOYANMAMIŞ AĞAÇTAN YAPILMIŞ SADE OLARAK DÜŞÜNDÜM. AMA NEDENSE KIRMIZI DEDİM. YANİ DÜŞÜNMEDEN. :-\ ???
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.