BU SENE MEZUN ILACAKLAR NERELER DE ACABA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eylül 06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eylül 06

Kullanıcı
Ben işletme 4. sınıf öğrencisiyim. Mezun olmama çok az kalmasına rağmen, halem kafam da ki soru işaretlerinden kurtulamadım.Ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum.Benimle aynı fikri paylaşanlar vat mı acaba????

aynen.. kamu yönetimi son sınıfım fakat kaymakam olmak istemiyorum ;D
öğretim görevlisi olmak fikri şu an revaçta.. okulda kalıp akademik kariyer yapmayı planlıyorum..
senin bölümün biraz daha geniş bir alanı kapsıyor.. bu yüzden kafanın karışması normal  ;)

torpilin varsa her sektörde kolayca iş bulabilirsin.. bankalar ve işletme sorumlulukları nacizane önerimdir..

aaah işte elim kolum orada bağlanıyor.
ben de senin gibi akademik düşünüyorum ama şimdilik sürekli yeni şeyler duyuyosun kafan allak pullak oluyo

sakin denizde herkes kaptan kesilir... bu yüzden söylenenlere kulak vermekle beraber uygulamada gönlünden geçeni yapmalısın..
başarılı olmanın altın kuralı yaptığın işi sevmenden geçer.. ''desinler''diye yaptığın iş, kazancı ne boyutta olursa olsun hayatında geri dönüşümü zor olumsuzluklar getirebilir..

umarım istediğin işi yaparsın.. başarılı olursun demiyorum.. zira istediğin iş zaten başarının anahtarı olacaktır..

Bende son sınıf bitiyo inşallah.Karar konusundada kararlarımı  gerşekleştirememe endişelerim daha fazla..

kamu yönetimi son sınıftayım kaymakam olmak hedefim var mı benim gibi kaymakamlık için hazırlananlar ???

Geri