BU DÜNYADAN AYRILMADAN, BİR DAMGAN OLSUN!..

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde korsan tarafından oluşturulan BU DÜNYADAN AYRILMADAN, BİR DAMGAN OLSUN!.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,862 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı BU DÜNYADAN AYRILMADAN, BİR DAMGAN OLSUN!..
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ardımdan iz bırakmak  birçok kişiyi etkilemek mükemmel bir his ama ben göremedikten sonra benim için pek önemi yok. Yüzlerce yaşamı etkilemiş olsam da  ideolojimi tüm dünya benimsese de önemi yok. Eğer başarılı olmuşsam bunu görmek isterim. Bunu yanlızca yaşarken görmek güzel olurdu yada düşünmek

Şimdi beni egoist yada bencil olarak içten içe tanımlamalarınız olucaktır ama :) Hiç önemi yok hani tam olarak görmesemde bu basarıyı yada ardımda bırakacagım artı durumları hissetmek isterdim ne yalan soyleyeyim şimdi.

İyi olmazmıydı ? yada neyse yadasını sonra yazayım 

Ayrıca konuya yorumlarınızla kattıgınız güzellik için sizlere tesekkur ederim.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Ardımdan iz bırakmak  birçok kişiyi etkilemek mükemmel bir his ama ben göremedikten sonra benim için pek önemi yok.
Az biraz bencillik değil mi bu?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Dürüstlüğünüze ve açık sözlülüğünüze hayranım  :) Ben zaten yukarıda belirtmiştim bencil ve egoist olarak tanımlayabilirsiniz diye

Bu durumun hayali bile insanın ayaklarını yerden kesiyor Ama sadece sevileyim ve unutulmayayım diye de birşeyler yapmak mantıklı gelmiyor bana takdir edilmek için değil mutlu olmak  hayallerinin peşinden gitmek için yaşayan biri olmayı tercih ederim bu bencillikse evet hayalci bi bencillik :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Biraz gerçekçi olalım o zaman:) Haklı olduğun konular var, pek çok değerli kişinin ölümünden sonra hakkı teslim edildi. Ama edildi:)
İnsan doğru şeyler yaptığına kendisi inanıyorsa? Yaşarken bunun ödülünü almalıyım ille, diye düşünmemeli bence Korsan:)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hemen ekliyorum:)
Sence ölümünden sonra değeri anlaşılan kişiler, ki buluşları damga oldu, "ben göremedikten sonra ne faydası var?" diye düşünselerdi? ;) nelerden mahrum olurduk düşünsene.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ya zaten kendi adıma benimki sadece hayal hayal kurarken bencil olabilirim en azından ona hakkım var :)

Gerçeklere gelecek olursak muhtemelen kimsenin farkında dahi olmadığı biri olarak dünyadan ayrılacağımı düşünüyorum
Bu beni üzüyormu hayır bu duruma kendimi uzun zaman önce alıştırdım hani olası değişiklerde beni mutlu etmez desem yalan olur olası değişiklikler iyi anlamda olursa tabi :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Zynep' Alıntı:
Hemen ekliyorum:)
Sence ölümünden sonra değeri anlaşılan kişiler, ki buluşları damga oldu, "ben göremedikten sonra ne faydası var?" diye düşünselerdi? ;) nelerden mahrum olurduk düşünsene.
E ben okadar çogulcu düşünen biri deyilim işte hani o denli başarılara ulaşamayacagım için kaldıki bu buluşları yapan kişilerin tamamına yakını hayatta iken basarıları takdir edilmiş insanlar ama değilmi :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yok pek değil de:) Aslında, senin de çok iyi bildiğin Kurallarımız nedeniyle sayamadığım isimler, daha ayrıntılı veremediğim bilgilerde var da...
Hayal kurarken bencil olmak... Buraya takıldım da konudan uzaklaşmayayım, hayallerin çoğu aslında bencilce değil midir?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sizi anlıyorum önce onu belirteyim bu aslında insan ne için yada ne ile yasar gibi bir şey :)
Ardında bırakacagı damgada bunla alakalı bir durum değilmidir ?

İnsanın dogasında vardır bencillik insan ı hayata baglayan şey kendisi değilmidir kendisi ile kendisi için yasamazmı ha birde İNSAN gercek anlamda sadece kendine ait değilmidir buda bencilce bir durum yaratmazmı aidiyet üzerine  can yücelin bir şiiri  var onu atmamak olmaz hani  :)

bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
'o olmazsa yaşayamam' demeyeceksin.
demeyeceksin işte.
yaşarsın çünkü.
öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.

çok ait olmadan yaşayacaksın.
hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
ilişik yaşayacaksın. ucundan tutarak... 

Bencilce işte :)