K
Yok, daha neler.Bisiklet Sürmek İsteyen Var mı?
gôz∂є' Alıntı:
harika bir tecrübe olurdu :
(düşmeden gidebilirsen eğer )
aynen ben orda yürümeye bile korkarım ;Dalparslan' Alıntı:bende yükseklik korkusu var
asla
Siz merak etmeyin bizim takımın kalbi sağlamdır. ;Dölüdeniz' Alıntı:KRİSTAL hanım böyle soğuk şakalar yapmayın insanlarda kalp var sonra kalpten giderler benden söylemesi
Efendim merak ettiğim yok.Ben her zaman şunu söylerim; tavutta ben olmayayımda kim olursa olsunKristal' Alıntı:Siz merak etmeyin bizim takımın kalbi sağlamdır. ;Dölüdeniz' Alıntı:KRİSTAL hanım böyle soğuk şakalar yapmayın insanlarda kalp var sonra kalpten giderler benden söylemesi
Kötü haber,Allah gecinden versin de bir gün olacaksınız.ölüdeniz' Alıntı:Efendim merak ettiğim yok.Ben her zaman şunu söylerim; tavutta ben olmayayımda kim olursa olsunKristal' Alıntı:Siz merak etmeyin bizim takımın kalbi sağlamdır. ;Dölüdeniz' Alıntı:KRİSTAL hanım böyle soğuk şakalar yapmayın insanlarda kalp var sonra kalpten giderler benden söylemesi
Aynen,en son bindiğim bisiklet 3 tekerlekliydi. :-[ ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ben düz yoldada bisiklet kullanamamki!!!!!
Değilki burada süreyim
Bende hatırlamıyorum bile ;D ;DKristal' Alıntı:Aynen,en son bindiğim bisiklet 3 tekerlekliydi. :-[ ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ben düz yoldada bisiklet kullanamamki!!!!!
Değilki burada süreyim
:ahahSUNFLOWERS' Alıntı:Bende hatırlamıyorum bile ;D ;DKristal' Alıntı:Aynen,en son bindiğim bisiklet 3 tekerlekliydi. :-[ ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ben düz yoldada bisiklet kullanamamki!!!!!
Değilki burada süreyim
Doğru!!! benimkide 2 tekerlek olup ,
hani arkasına dengeyi sağlamak için 2 tane daha ekliyorlar işte ondandı ;D ;D
:kihkih :kihkih:kihkihKristal' Alıntı::ahahSUNFLOWERS' Alıntı:Bende hatırlamıyorum bile ;D ;DKristal' Alıntı:Aynen,en son bindiğim bisiklet 3 tekerlekliydi. :-[ ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ben düz yoldada bisiklet kullanamamki!!!!!
Değilki burada süreyim
Doğru!!! benimkide 2 tekerlek olup ,
hani arkasına dengeyi sağlamak için 2 tane daha ekliyorlar işte ondandı ;D ;D