biraz yardım lütfen hatta acil.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 212mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

212mert

Kullanıcı
ben ha çok fikir almak için yazıyorum hayatımda hep olumsuz düşüncelerle yaşıyorum ve bundan kurtulamıyorum ve dolayısıyla ruh halimi anlatmaya gerek bile duymuyorum..sürekli olumsuzluklar yaşadığım içinde olusuzluklardan  kurtulamıyorum ve buda sinir sistemimi alt üst etti ev hayatımdad başladı eşimle çocuğumla yeteri kadar ilgilenmio dışarda geçiriyorum zamanımın çoğunu tabi boş işlerle.asıl başlangıç ilk iş deneyimim batmasıyla oldu aslında piskolojim tamamen bozuldu sürekli bi şansızlık ondan sonra neye elimi atsam tam oluyo derken bi anda koca bi sıfır oluyo.kişsel gelişmin etkili olucağını düşündüm.bana bişraz tavsiye teknik fikir verirseniz sevinirim.

mert
öncelikle içten bir şekilde kendini anlatmışsın kendini ne yapamadığını ve ne yaptığını biliyosun bu çok güzel
ama ben veya burdaki hiç kimse burda anlattıklarınla sana bir kaç sihirli cümle söyleyip seni olduğun bu durumdan kurtaramayız.
sana yardımcı olucak tek kişi sensin biz burda sadece senin kendine yardımcı olmana yardımcı olabiliriz.
TECRÜBE TECRÜBE EDİLMEZMİŞ...
burda biraz zaman geçirirsen bize birşeyler katabilirsin kendine bazı şeyler katabilirsin, ama bunu istersen yapabilirsin.

sana şuan için söyleyebileceğim şey
BUL VE DEĞİŞTİR
-neyi yanlış yapıyorsun
-neyi yapman gerekirken yapmadın
-neyi yapmaman gerekirken yaptın
-şimdi olsa ne yaparsın
-değiştirmek için ne bekliyorsun

fazlalıklarını bul çıkar eksikliklerini bul tamamla ama bunu kendine ve sevdiklerine zarar vermeden yap.....

Bir Psikoloğun sana çok önemli rehberlikler yaparak sorunun çözümüne katkı sağlayacağını söylemekle başlamak en iyisi sanırım.
Meditasyonu öğrenmende ve uygulamanda büyük fayda var.
Kendini analiz ederken;
Doyumsuzluk,tatminsizlik,MEMNUNİYETSİZLİK girdabının seni sarıp sarmaladığı konusunda dürüst;
Güvensizlik duygusunun kendine güvensizlikle,çevrene ve evrene güvensizliğide kapsayıp kapsamadığı konusunda dürüst;
Yetersizlik duygusunun derinliğini ölçmede dürüst ve ŞÜKRETMEK konusunda şükredecek bir şeyler bulamama(şükredecek birşeylerinin olmadığına inanma)konusunda dürüst cevaplar verecek kadar kendine cesur olabilecekmisin?

Kendini melenkoliye kaptırmadan,arabesk duyguların esiri olmadan,madde yada alkol sapağına sapmadan analiz ederek net sonuçları bir yere yazmakla başlaya bilirsin.
Sonrasında ortaya çıkan Otomatik Olumsuz düşüncelerin kökenine göre yüzleşme,üzerine gitme ve telkin/olumlama yoluyla pozitif frekans birlikteliğini yakalama şansın olabilir.
Kendinden memnuniyetsizliğin kendini sömürmeye dönüşmeden imkanların varsa uzman bir Psikoloğa mutlaka git.Dahası meditasyonu öğren ve uygula ve somutlaştırdığın sorunların köken duyguları ile ilgili EFT yi öğrenip uygula.
Kendine yapacağın yardım seferberliğinde başarılar dilerim.  

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ama bunu uzman biriyle yüz yüze yapmam gerek galiba .becere bilirmiyim bilmiyorum çıokçası..

kimi insan psikoloğa yada pisikiyatriste gitmekten utanır ama şunu söylemeliyim bir senedir psikiyatriste gidiyorum hiç pişman değilim bi çok şeyin üstesinden geldik beraber...yeterki derdinizi sıkıntınızı rahat paylaşabileceğiniz bi doktor olsun...doktora inanarak gidin...birşeyleri halledeceğinize muhakkak inanın ki o da size yardımcı olabilsin...umarım hayattaki zorluklrın üstesinden en yakın zamanda gelirsiniz...

Geri