Biraz Gülelim

Hataybeyi

Kullanıcı
Yaşlı bir amca doğumhanenin önünde bir o yana bir bu yana telaşla gidip gelmektedir. Derken kapı açılır doktor dışarı çıkar ve yaşlı amcayla burun buruna gelir..

- Nasıl doktor bey ?
  - Gözünüz aydın amca bey, nur topu gibi bir erkek torununuz oldu. der ve odasına doğru yürür..
  - Ne torunu doktor bey.. O içeride yatan benim karım. diye seslenir amca doktorun arkasından..

Bunu duyan doktor hayretle geriye döner ve amcaya şöyle bir bakar ve yanına gelerek sorar

-  Emin misin amca ? içerideki bayan 20 - 25 yaşlarında siz ise...
  -  80 yaşındayım, ne olmuş yani ? der amca
  -  Peki sizin çocuğunuz olduğuna eminmisiniz...
  -  Olamaz mı? diye sorar amca

Bunun üzerine doktor amcanın koluna girerek odaya doğru birlikte yürürler ve doktor yolda amcaya başından geçen bir olayı anlatır...

-  Bak amca benim senin yaşlarında bir dedem var..Ben onu sık sık ziyarete giderim..Dedem av meraklısıdır. Her ziyaretine gidişimde hadi torun alalım tüfekleri seninle ava çıkalım diye ısrar eder.. ve her seferinde tüfeğim diyerek bastonunu kapar ve çıkarız ava tüfeği taşımakta bana düşer.. Bir gün yine böyle ava çıkarken bastonunu tüfek niyetiyle aldı ve çıktık, biraz gittikten sonra bir geyikle karşılaştık dedem bastonunu kaldırdı ve geyiğe doğrulttu, gfeyik yere devrildi..

-  İyide oğlum, bastonla geyik vurulur mu? diye sorar yaşlı amca.

-  Bende onu anlatmaya çalışıyorum amca bey, başkası vurmuş olabilir.

Verilmek istenilen ileti gayet kibar ama oldukça düşündürücüydü ..
  Aşkı Memnu dizisinde yaşananlar gerçek olmasın diyeceğimde  ..   
Dikkatli olmak gerek olmaz olmaz.. Hikaye gerçekten güzeldi : (

Bizim dede de zuhal olcayla desti izdivaç izliyo 72 yaşında ama hergün izler hiç bıkmaz ;D ;D ;D

Geri