bir veda mektubu...

  • Konbuyu başlatan lilaslmn
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde lilaslmn tarafından oluşturulan bir veda mektubu... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,459 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı bir veda mektubu...
Konbuyu başlatan lilaslmn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan elifnur
L

lilaslmn

BİR VEDA MEKTUBU VE CEVABI :

Sevgili Eşime; yedi senelik evliliğimizde sana iyi bir eş olmaya çalıştım ve zaneedersem de oldum. Ama hiç bir zaman senden bunun karşılığını görmedim, özellikle şu son iki hafta benim için cehennemden farksızdı. Bu gün iş yerini aradım ve senin istifa ettiğini söylediler, bana bile sormadan işinden ayrıldın bu bardağı taşıran son damla oldu. Geçen hafta eve geldiğinde ne saçlarımdaki değişikliğin, ne de senin en sevdiğin yemeği pişirdiğimin farkına bile varmadın. Hatta senin için kendime yeni aldığım geceliği giydiğimi farketmedin. Ama sen ne yaptın? Eve geldin en sevdiğin yemeğe elini bile sürmedin kendine tost yapıp, televizyonda maç seyrettin ve gidip yattın. Artık ne beni sevdiğini söylüyorsun ne de bana dokunuyorsun, hiç ama hiç bir şey yapmıyorsun. Sen, ya beni aldatıyorsun ya da beni eskisi kadar sevmiyorsun. İşte bu yüzden artık seni terkediyorum.

NOT : Lütfen beni aramaya çalışma, erkek kardeşinle beraberim ve sana
hayatında mutluluklar dilerim.

Sevgili Eski Karıma ; Bıraktığın mektubu şimdi okudum, inan yazdığın bu mektuptan başka hiç, ama hiç birşey beni bu kadar sevindiremezdi. Evet doğru yedi yıldır evliydik, ama iyi bir eş olmak dışında bana her şeyi yaptın. Tamam haklısın çok fazla spor programı seyrediyordum, çünkü senin dırdırlarını ancak bu şekilde biraz olsun duymamazlıktan geliyordum, ama bu bile fayda etmiyordu. Tabi ki geçen hafta saçlarını tamamen kestirip tam bir erkeğe benzediğini farketmiştim, tam aynı bir erkeğe benzemişsin diyecektim ki, aklıma annemin bir sözü geldi; 'Eğer ağzını güzel bir söz söylemek için açmayacaksan, hiç açma' Senin en sevdiğin yemeği pişirdim derken, galiba sen beni erkek kardeşimle karıştırmışsın. Çünkü pişirdiğin o yemek benim asla yemediğim bir yemekti. Ben yatmaya giderken üzerinde yeni ve çok çekici bir gecelik vardı. Tamam ama üzerinde etiketi duruyordu, ve inşallah bu bir tesadüftür ama geceliğin fiyatı 149 Milyon liraydı ve o gün erkek kardeşim benden tam 150 Milyon lira borç almıştı. Ama tüm bunlara rağmen ben seni her zaman sevmiştim ve her şeyin güzel olacağını, değişeceğini ve mutlu olacağımızı umuyordum. İşten ayrılma sebebine gelince, o gün lotodan tam 4 trilyon kazandığımı öğrenmiştim ve hemen patrona çıkıp istifamı verdim. Daha sonra ikimiz için Bahama Adaları'na iki bilet aldım güzel bir tatil için sana süpriz yapacaktım, ama eve geldiğimde sen bir mektup bırakıp gitmiştin. Belki de olayların böyle gelişmesinin bir sebebi vardır ve böyle olması gerekiyordu, dilerim seçtiğin ve hayalini kurduğun bu hayatta mutlu olursun. Avukatımın dediğine göre bıraktığın bu mektuptan sonra, benden hiç bir nafaka talep etmeye hakkın yokmuş!. Neredeysen orada kal, eski sevgili karım.

NOT : Bu seni ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama, şimdi adı Hüseyin
  olan kardeşim bir zamanlar HÜLYA idi.
 
A

aslii_firat

Kullanıcı
1 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
evet muhteşem bir veda mektubu :)

herşeyi komikte Hüseyinin Hülya olması dehşet:)
 
C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
;D ;D :ahah

fenaymış.... yoruldum gülmekten....
 
Üst