BİR TÜRK'Ü NASIL TANIRSINIZ :) - Mavison -

• Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan BİR TÜRK'Ü NASIL TANIRSINIZ :) - Mavison - başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,591 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı BİR TÜRK'Ü NASIL TANIRSINIZ :) - Mavison -
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
Y

yarence

Kullanıcı
28 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
* Plastik yogurt kabini saksi yapan elbette ki Türk'tür.

Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

çok güzeldi çok güldüm ama bu ikisine çok sık rastlıyorum :)

K

KIRŞEHİRLİ1

Kullanıcı
25 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ANKARA
SIRADISI İNSANLAR OLDUGUMUZ BUNLARDAN ANLASILMIYORMU ARKADASLAR... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
cok komikti ya... kaç gündür bu kadar gülmedim valla...teşekkürler mavison :D :D

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
beğendiğinize sevindim arkadaslar benimde durup durup okuyasım geliyor  ;D  ;D  ;D

S

SaaNDaaL

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Rize
gülmesek bence ne kaadr mizah olsada ben üzüldüm şahsen .. böle tanındığımıza az önce barış manco nasıl biri olduğumuzu yazmıştı oysa

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
biz türkler komiklikte de bir numarayız  ::)  ::)  ::)

;D  ;D  ;D

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
SaaNDaaL' Alıntı:
gülmesek bence ne kaadr mizah olsada ben üzüldüm şahsen .. böle tanındığımıza az önce barış manco nasıl biri olduğumuzu yazmıştı oysa

Gelde gülme  ;D  :D

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
çok hoştu....gülümseyerek okudum :)....................>>>>>ama  kendi üstümüze gülüyoruz  :)  :D  :)  :)

T

tnctrkcell

* isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten baskasi olamaz. (serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal olsun)
;D ;D