Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En çok hangi faturandan şikayetçisin?
[/
digitürk

ingilizce haricinde öğrenmek istediğiniz dil var mı?

arapça

Yeni nesil kadınlarında çok gereksiz boş duygusal bazı sorunların olduğunu kanısına vardım.. Daha doğrusu erkeklede ama özellile kadınlarda.. Zamane hastalığı gibi birşey..
Sence?

Katılıyorum doğru tespit,ne alışveriş kesiyor bu açlığı ne evlilik,ne çocuk,ne kuaför,ne iş değişikliği anlamadım gitti
Sadece bayanlarda değilde erkeklerdede var sanırım
İnsanlar kendine yetemez durumda herşey var ama mutsuz ::)Neyse...

En son gezip,gördüğün şehir?

Mesut biliyormusun ..
Adımı  değiştirmek için nüfus müdürlüğüne müracat ettim
Müdür çok sinirlendi  'Crt' den isim mi olurmuş diye bağırıp çağırmaya başladı(:Kapıdışarı ettiler beni
20.gif

Eylül ayı size neyi anımsatıyor.?

Eylül ayı size neyi anımsatıyor.?

Alpay'ın Eylül'de Gel şarkısını,okulların açılmasını ve sonbaharııı
Ne çok şey anımsatıyormuş :)

Tv'de en çok,sürekli takip ettiğin,izlediğin program hangisi?soruya bak demeyin aklıma bu geldi 8)

Ebru' Alıntı:
Tv'de en çok,sürekli takip ettiğin,izlediğin program hangisi?soruya bak demeyin aklıma bu geldi  

Haberler dışında  fazlaca takıldığım program yok. Ama 'YÖN Radyo'yu her daim dinlerim...

Düşündünüz mü hiçbir çiçekci dükkanının demir kepenkleri yoktur...
Neden?

çünkü kimse aklına bile getirmez çiçek çalmayı :o

peki yaptığın hatalardan dersler aldın mı yoksa çoğu kez aynı hataları usanmadan yaptın mı?

yağmur dönmez' Alıntı:
peki yaptığın hatalardan dersler aldın mı yoksa çoğu kez aynı hataları usanmadan yaptın mı?

Evet bazı hatalarım oldu ve zaten bedelini ağır ödedim.Daha da düşmem aynı hataya ...Artık benden bu kadar çünkü ödeyecek güç kalmadı (:
İstanbul'da tamda trafik sıkışmışken  münübüse bindiğinde neler hissediyorsun?(Bu arada aman çantaya dikkat) (:

İşe geç kalmışsam hislerimin adı olmuyor,numunelik translar geçiriyorum..Sonras gün boyunca devam ediyor.
Çünkü minibüsteysem,kesin işe geç kalmışımdır.
Çünkü minibüs kullanmıyorum.

Duygusallığın en son ne zaman tuttu :)

Artık kapsama alanıma girmiyor duygusallığı devre dışı bıraktım ...
Mantığımla harket ediyorum (:
Felsefeden hoşlanırmısın neden?

Çok seviyorum felsefeyi..Sınırsız ve sansürsü dününebilme yetimi kullanıyor kendimi daha da özgür hissediyorum.
İnternette kurulalan dostlukları güvenli buluyormusun?

İnternette ancak varolan bir dostluk devam edebilir,dostluk kurulamaz. İlk adımları sanalda atılır ama :)
Çağ,iletişimin parladığı çağ. İnternet vasıtasıyla güzel arkadaşlıklara merhaba denilmesi mümkün tabi ki de :)

Yani demem o ki, soru çok acayip geldi ;İnternette kurulan dostlukların (!) Güvenli bulunması.
Virüs programları güvenli olmayan içeriği engellediği gibi güvenli olmyan trojan dostukları da engellese ne iyi olurdu (büyük proje)
.
Alttaki, yürek yakan mısın?

Sevgili Mesut:)
Soruyu tam anlayamamakla beraber...
İstanbul trafiğini daha da altüst edebileceğim yıldırım hızında bir Ferrari'm olsun istemişimdir(:

(Zapteylediler hele de İstanbul'u)ne dersiniz hırsıza kilit olur mu?(:

Hırsıza kilit olmaz canım,tek kilitli şey vardır o da Van Gogh'un tablosunda ki gibi kolu olmayan gönül kapısı,bir tek sen izin verirsen açılır başkası açamaz ;)

En çok sevdiğin yemek

Yemek konusunda konuşmaktan fazlaca hoşlanmam.Yüce Tanrı ne verdiyse yerim diyelim (:

En son  hangi kitabı okudun ya da okuyorsun?

Aklından bir sayı tut adlı kitabı okumaya başlamıştım,planım bitirmekti hemen. Ama işler yoğunlaştıı yarıda kaldı :/

SEn?

Geri