Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok artık hazırlandım o kadar gelsinler bari .Mesut bilirsin ben zaten yalan konuşmayı hiiiç sevmem(:

Şimdi sen söyle bakim en son söylediğin yalan neydi? hayır söylemiyorm falan deme inanmam (:

Forum dışında en son söylediğim yalan,(ki forumda hiç yalan söylemedim ,yalan konulu kısımda bile :D)

patron yemeğe kaç para verdin dedi,ben 5 dedim,halbuki 10 vermiştim .Yani yalan cebime zarar :):)

Karnın aç mı _?

Yaşadığım yerin iyi yanı yok... Hoş yaşamak iyi mi,kötü mü onu bile bilemiyorum...

Olmak istediğin yer ve zamandamısın?

Evet.. çünkü bu konumda olmasaydım, olmak istediğim yer ve zaman olarak bu konumu söyleme ihtimalim olurdu..
ee muhtaç olan kıymet bilir..

Söz mü?

Anlatamam belki ama masal gibi yaşar,yaşatırım,onlar beni anlatır :) ( vaaaay mesutt)  :):)

Çocuğum olsun,ona anlatıcam en keyifli olarak :) Tabi önce evlenmem lazım

Şimdi gitsen,yarın kaçta geri dönersin gittiğin yerden;?

Bir yere gidip ertesi gün döndüğüm çok nadir olur ;) Diğer anlamda da gidersem büyük ihtimal gittiğim yerden dönmem (:

Gururlu musun?

Grur? evet onurum" vazgeçilmezimdir   göze almışım onun için ölümü.!
Düşünce ve ideallerinden ödün vermek zorunda kaldın mı hiç?

Uzuun kahvaltlara pek alışık değilim,ayaküstü olabilir :)

ama sevgiyle yapılmış bir akşam yemeği,şarkılar türküler,içiçe,bizbize,keyifli bir gece neden olmasındı??
Bu da benim işin şahsen bir ilk olurdu :)

Ya senin için?

Dostluklar yeterki güvenilir gönülden olsun ... Biz bir dilim ekmeğimizi bölerde yeriz ...

Paranın gücüne teslim olmak acizliktir zuldür diyorum ya sen?

crt' Alıntı:
Dostluklar yeterki güvenilir gönülden olsun ... Biz bir dilim ekmeğimizi bölerde yeriz ...

Paranın gücüne teslim olmak acizliktir zuldür diyorum ya sen?

Altına cantuu olarak imzamı atarım  O0

Hayatında en büyük avantajların neler ?

Geri