Bir Niye Ben ? Daha

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Bir Niye Ben ? Daha başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,433 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı Bir Niye Ben ? Daha
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eletto
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Kötü olmasa iyinin,hastalık olmasa sağlığın değerini bilemedigimiz gibi,İyi şeyler başımıza geldiginde,şükretmeyi unutup,kötü şeylerle karşılaştıgımızda "niye ben" sorusunu rahatlıkla sormaya yüz buluruz...

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
şükretmek tevekkül etmek isyan etmemek
işte bütün mesele bu...

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Güzelmiş, bana  uyuyor.
Ama şaşırdım ben bu panoyu Korsan mı açmış  :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
manas' Alıntı:
Güzelmiş, bana  uyuyor.
Ama şaşırdım ben bu panoyu Korsan mı açmış  :D
1 yıl oluyor manas, o dönemler hümanizm denen bir şey vardı.
Her şey çok çabuk değişti,tabi bende.

Şimdiki zamanı ileriye taşıyacağım gibi.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben böyle değildim sonradan oldum diyorsun yani.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
manas' Alıntı:
Ben böyle değildim sonradan oldum diyorsun yani.
Evet, aynen öyle.

Uyur İdik Uyardılar
Diriye Saydılar Bizi
Koyun Olduk Ses Anladık
Sürüye Saydılar Bizi,yeni yeni uyandık manas.

Ben artık  ses anlayanlardan oldum, daha sonra başıma ne gelicek onu yazmayayım.

T

toprak43

Kullanıcı
21 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Hıncal Uluç köşesinde yazmıştı: ''Wimbledon'ın ilk zenci şampiyonu efsanevi tenisçi Arthur Ashe,kan naklinden kaptığı AIDS'ten ölüm döşeğindeydi.Hayranlarından biri sordu: ''Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti? '' Arthur Ashe cevap verdi: ''Tüm dünyada 50 milyon çocuk enis oynamaya başlar,5 milyonu tenis oynamayı öğrenir,500 bini profesyonel tenisçi olur,50 bini yarışmalara girer,5 bini büyük turnuvalara erişir,50'si Wimbledon'a kadar gelir,4'ü yarı finale,2'si finale kalır.

Elimde şampiyonluk kupasın tutarken Tanrı'ya 'Neden ben? ' diye hiç sormadım.Şimdi sancı çekerken, Tanrı'ya nasıl  'Niye ben? ' derim?

Mutluluk insanı tatlı yapar.Başarı ışıltılı.Zorluklar ise güçlü.Hüzün insanı insan yapar,yenilgi mütevazi.Tanrıya asla 'Neden ben ' diye sormayın.Ne olacaksa olur. ''

HAYATA GÜLÜMSE :)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Daha önceden de bildiğim, şöyle derin düşününce "göz yaşartacak" kadar anlam dolu güzellikte bir yazı...

Neden Ben?

Ne kadar baştan aşağı "bencilce..."

Arthur Ashe'nin bu küçük hikayesini okuduktan sonra "Neden ben?" demeden önce biraz daha düşünmek gerekir diye düşünüyorum.

Önce Hıncal Uluç'un kalemine sonra bu yazıyı bize dillendirdiği için @toprak43'e teşekkürler.

T

toprak43

Kullanıcı
21 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
teşekkür ederim arkadaşlar..bu sitede birbirimiz için çok güzel yazılar paylaşacağız..ve hayata daha güzel bakacağız..

HAYATA GÜLÜMSE :)

N

Napoleon

Kullanıcı
16 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
müthiş bir cevap...keşke her sıkıntının karşısında böyle düşünerek cevap verebilse idik

E

eletto

Kullanıcı
31 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
HAYAT BU ŞEKİLDE BAKMAK LAZIM ASLINDA. AMA BU OKADARDA KOLAY OLMUYOR MALESEF. HER ZAMAN EN İYİ BİZİM OLSUN İSTERİZ. KEŞKE HER ZAMAN BU ŞEKİLDE GÖREBİLSEK HAYATI...