N
nil_92
Kullanıcı
- 26 Haz 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
tekrar hoşgeldin o zaman
Tekrardan hoşbuldum.nil_92' Alıntı:tekrar hoşgeldin o zaman
shrewd_ua' Alıntı:O zamandan sonra hiç bu kadar boş vaktim kalmaz diye düşünüyordum, ama kalıyormuş işte. Keşke bu boş günlerimizi faydalı işlerle geçirebilsek. Yine de yalnız olmadığıma sevindim.R@ZİYE' Alıntı:demişsiniz ya kayıt olalı 2yıl oldu sınavlardan giremedim diye,aynı durumdayım ben de.Sınavlar da bitti boş geçen yaz günlerindeyim,yalnız değilsiniz yani
Değerlendirebilirseniz çok faydalı paylaşımlar var bu yüzden doğru yerdesiniz ben çok faydasını gördüm, tekrar hoş geldiniz.Keşke bu boş günlerimizi faydalı işlerle geçirebilsek.
Doğru yerde olduğumdan gerçekten şüphem yok, sıcakkanlı güzel insanlar var burada ve hepimiz kendimizi geliştirmek isteyen kişileriz. Teşekkür ederim hoş buldum.Değerlendirebilirseniz çok faydalı paylaşımlar var bu yüzden doğru yerdesiniz ben çok faydasını gördüm, tekrar hoş geldiniz.
Evet, olumlu bir görüşmeydi. Dün (15.08.2011) de bir görüşmem vardı, o çok başarılı geçmedi...shrewd_ua' Alıntı:Umarım görüşmeniz olumlu geçmiştir, şans yanınızda olsun. Başarılar.Valla ben de iş arıyorum, bugün 15.00'da Tuzla'da bir görüşmem var... Lütfen bana şans dileyin...
Tabi ki ümidinizi kaybetmeyin bir şey olmuyorsa ya olmaması daha hayırlı olduğu için olmuyordur, ya da ilerde daha iyisi olacağı için olmuyordur.Evet, olumlu bir görüşmeydi. Dün (15.08.2011) de bir görüşmem vardı, o çok başarılı geçmedi...
Ama aramaya, beklemeye ve ümide devam...
Baldassare' Alıntı:Evet, olumlu bir görüşmeydi. Dün (15.08.2011) de bir görüşmem vardı, o çok başarılı geçmedi...shrewd_ua' Alıntı:Umarım görüşmeniz olumlu geçmiştir, şans yanınızda olsun. Başarılar.Valla ben de iş arıyorum, bugün 15.00'da Tuzla'da bir görüşmem var... Lütfen bana şans dileyin...
Kesinlikle ümit etmeyi bırakmayın.sevgilerle...
Ama aramaya, beklemeye ve ümide devam...