Bir Merhaba :)

• Konbuyu başlatan shrewd_ua
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde shrewd_ua tarafından oluşturulan Bir Merhaba :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,146 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Bir Merhaba :)
Konbuyu başlatan shrewd_ua
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan R@ZİYE
S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Selam arkadaşlar,
2 yıl olmuş kayıt olalı pek fırsat olmamıştı buralara uğramak sınavlardan dolayı. Artık burdayım :) Tekrardan merhabalar nasılsınız, hayat nasıl?

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
shrewd_ua' Alıntı:
Selam arkadaşlar,
2 yıl olmuş kayıt olalı pek fırsat olmamıştı buralara uğramak sınavlardan dolayı. Artık burdayım :) Tekrardan merhabalar nasılsınız, hayat nasıl?
Merhaba, nasılsınız?

Herkese hayırlı sahurlar...

Buyrun çayımız var....

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
demişsiniz ya kayıt olalı 2yıl oldu sınavlardan giremedim diye,aynı durumdayım ben de.Sınavlar da bitti boş geçen yaz günlerindeyim,yalnız değilsiniz yani:)

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
R@ZİYE' Alıntı:
demişsiniz ya kayıt olalı 2yıl oldu sınavlardan giremedim diye,aynı durumdayım ben de.Sınavlar da bitti boş geçen yaz günlerindeyim,yalnız değilsiniz yani:)
O zamandan sonra hiç bu kadar boş vaktim kalmaz diye düşünüyordum, ama kalıyormuş işte. Keşke bu boş günlerimizi faydalı işlerle geçirebilsek. Yine de yalnız olmadığıma sevindim. :)

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
shrewd_ua' Alıntı:
Baldassare' Alıntı:
Merhaba, nasılsınız?
Herkese hayırlı sahurlar...
Buyrun çayımız var...
Teşekkürler çay için :) iyi olmaya çalışıyoruz şu boş geçen yaz günlerinde..
Valla ben de iş arıyorum, bugün 15.00'da Tuzla'da bir görüşmem var... :)

Lütfen bana şans dileyin...

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
R@ZİYE' Alıntı:
Demişsiniz ya "kayıt olalı 2 yıl oldu sınavlardan giremedim," diye, aynı durumdayım ben de. Sınavlar da bitti boş geçen yaz günlerindeyim, yalnız değilsiniz yani...:)
19 Ağustos 2011 tarihinde bir iftar organizasyonumuz var, müsaitseniz buyrun gelin...

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
shrewd_ua' Alıntı:
R@ZİYE' Alıntı:
O zamandan sonra hiç bu kadar boş vaktim kalmaz diye düşünüyordum, ama kalıyormuş işte. Keşke bu boş günlerimizi faydalı işlerle geçirebilsek. Yine de yalnız olmadığıma sevindim. :)
Kitap okuyun, dinlenin, enerji toplayın, 17.00'dan sonra yürüyüş yapın....

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Önerileriniz için teşekkür ederim,umarım uygulama konusunda sıkıntı olmaz çünkü dar vakitte insan daha çok şey yapmak istiyor ama vakit bol olunca biraz da boş geçiriyor. :)

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
shrewd_ua' Alıntı:
R@ZİYE' Alıntı:
O zamandan sonra hiç bu kadar boş vaktim kalmaz diye düşünüyordum, ama kalıyormuş işte. Keşke bu boş günlerimizi faydalı işlerle geçirebilsek. Yine de yalnız olmadığıma sevindim. :) ben de aynen böyle düşünüyordum,şimdi her ne kadar boş günler desem de rahatım aslında çünkü bir yıl bu günleri bekledim:)kitap okuyorum okumalarımı belli çizgiye çekmeye çabaliyorum

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
Baldassare' Alıntı:
R@ZİYE' Alıntı:
Demişsiniz ya "kayıt olalı 2 yıl oldu sınavlardan giremedim," diye, aynı durumdayım ben de. Sınavlar da bitti boş geçen yaz günlerindeyim, yalnız değilsiniz yani...:)
19 Ağustos 2011 tarihinde bir iftar organizasyonumuz var, müsaitseniz buyrun gelin...
teşekkürler davet için ama Denizli deyim

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
[/quote]

teşekkürler önerileriniz için kitap okumaya çalişiyorum ben de

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
ben de aynen böyle düşünüyordum,şimdi her ne kadar boş günler desem de rahatım aslında çünkü bir yıl bu günleri bekledim:)kitap okuyorum okumalarımı belli çizgiye çekmeye çabaliyorum
O konuda  haklısınız yani yazın gelmesini çok bekledik şimdi tadını çıkarmak lazım. Kitap okuyabiliyor olmanızı da tebrik ederim o isteğin bir an önce bana da gelmesini diliyorum. :)

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
O istediğin gelmesini bekleme bnce :)En iyisi gidip almak diyorum.Elif Şafak tan başladım ben mesala.Çok ii bir yazarŞuan İskender i okuyorum.Sen de böyle yapabilirsin,bir küçük tavsiye :)

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
R@ZİYE' Alıntı:
O istediğin gelmesini bekleme bnce :)En iyisi gidip almak diyorum.Elif Şafak tan başladım ben mesala.Çok ii bir yazarŞuan İskender i okuyorum.Sen de böyle yapabilirsin,bir küçük tavsiye :)
Aslında haklısın biraz zorlamazsam kendimi geleceği yok zaten başlayınca insan daha sonra bırakmak istemiyor.Okunmayı bekleyen en az 20 kitabım var nasıl biriktiğini anlamış değilim. :) Bu arada bir Elif Şafak okuru olarak size katılıyorum çok iyi bir yazar.

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
O zaman o kitapları daha fazla bekletme derim.Bir yerden sonra elinden bırakamıyorsun zaten ki kitap okumayan biri de değilmişsin.Kitap,özellikle içinde çevremizdeki insanlardan çok daha farklı karakterler sunuyorsa insana tartışılmaz güzellikte oluyor.Sığlıktan kurtulup başka pencerelere,bakış açılarına yöneliyorsun.

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
R@ZİYE' Alıntı:
O zaman o kitapları daha fazla bekletme derim.Bir yerden sonra elinden bırakamıyorsun zaten ki kitap okumayan biri de değilmişsin.Kitap,özellikle içinde çevremizdeki insanlardan çok daha farklı karakterler sunuyorsa insana tartışılmaz güzellikte oluyor.Sığlıktan kurtulup başka pencerelere,bakış açılarına yöneliyorsun.
Kesinlikle. Yeni ufuklar açması konusuna fazlaca katılıyorum.
Şu an başladım bakalım. Hayırlısı :)

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
Başlamış olmana sevindim,açılan ufukların boşluğu dolduracağına eminim.Hayırlısı:)