Y
yağmur sezgi
Kullanıcı
- 8 Tem 2009
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
araştırma yaptıkları 3000 kişiye önce psikolojik bir işkence yapmıslar sanırım sonra sormuslar ne kadar ağlıyosunuz diye .. xD yani yoksa haftada 2 saat agladığımı bende hatırlamıyorum..
mavili' Alıntı:Sebebi ne ki?Sebesiz deme sakın.kartopu' Alıntı:bir tanesi benim galiba ama diğer 2999 kişiyi tanımıyorum doğrusumavili' Alıntı:Ben haftata iki saat ağladıgımı hiç hatırlamıyorum...
Şu 3000 kadınıda merak ettim nerde yaşıyorlar bunlar?
:-[
sebepsiz bir şey olabilirmi. hadi ağlayayım diye oturup ancak film artistleri ağlar.
ben çok duygusal bir insanım. yaşadığım pek çok olumsuz olay var. bunları aklımdan çıkartamadığım için küçücük bir kıvılcım beni geçmişe götürüyor üzüntülerimi tekrar tekrar hatırlıyorum ve neticede :'(
:alkis :alkisHarun' Alıntı:Demek ki kadınları çok ağlatıyoz ;D
Lütfen dikkatli okuyalım arkadaşlar hemen üstünüze alınıyorsunuz, araştırmada kadınları erkekler ağlatıyor demiyor, bir kadın ömründe tam 16 ay ağlıyor diyor. İkisi çok farklı şeyler nasıl okumak istiyorsanız öyle yorumluyorsunuz :ahahagokalper' Alıntı::alkis :alkisHarun' Alıntı:Demek ki kadınları çok ağlatıyoz ;D
Bak bu konuda katılıyorum sanaUNKAPANI' Alıntı:Lütfen dikkatli okuyalım arkadaşlar hemen üstünüze alınıyorsunuz, araştırmada kadınları erkekler ağlatıyor demiyor, bir kadın ömründe tam 16 ay ağlıyor diyor. İkisi çok farklı şeyler nasıl okumak istiyorsanız öyle yorumluyorsunuz :ahahagokalper' Alıntı::alkis :alkisHarun' Alıntı:Demek ki kadınları çok ağlatıyoz ;D
Genelleme yapan sizsiniz Alper tabiki içinde erkeklerle ilgili olan bölüm de var. :alkisagokalper' Alıntı:aslında söyledikleriniz doğru ama kısmen.. araştırmada sevgili arkadaş terk edilmeleride yazıyor ;D ;D
İkinciside benim : Oto b.. ağlarım...M nin dediği gibi ağlatanlar utansın ;Dkartopu' Alıntı:bir tanesi benim galiba ama diğer 2999 kişiyi tanımıyorum doğrusumavili' Alıntı:Ben haftata iki saat ağladıgımı hiç hatırlamıyorum...
Şu 3000 kadınıda merak ettim nerde yaşıyorlar bunlar?
:-[
Kendimi gördüm yorumun daSu Perisi' Alıntı:Ağladığımdan fazla da gülerim,bu iki denklemi bir arada tutmakda bir marifet olsa gerek