Bir gözyaşı size ne hissettirir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en etkilisi bu oluyor belkide o yüzden ağlamayı tercih ediyorum..ağlamak bir ihtiyaç bence...akıtabilmeli insan damlaları misalsizce... :)

Safari' Alıntı:
mine yirmili' Alıntı:
Umarım bunu birgün değiştirebilirim :) (henüz yaşım küçük,daha vakit var) :)

Bak bu çok güzeldi abla :) bakalım ben 50 yaşına gelince sizin kadar dinç sizin kadar genç kalabilecekmiyim

Eğer gerçekten istiyorsan bunu başarırsın...buna inan...

Şimdi diyeceksinki;"peki sen niye duygusallıktan kurtulmuyorsun"?

Kimbilir belkide bu ruh halimden kurtulmayı tam olarak istemiyorumdur...

Zalim olup ağlamamaktansa,duygularımın dışa vurumu olan  gözyaşlarımı akıtmayı tercih ederim...

neden duygusal olmayasın ki. :)
insan doğal hislerini kaybetmemeli ben bunun taraftarıyım..
50 yaşına gelmiş bi çok insan hayatta uğradığı hezimetler karşısında dinç duramıyor genelde. Sizin gibi genç ruhlu arkadaşlar sayesinde bazı şeyleri daha net görebilen bir çok insan var..

Teşekkürler.

Her şeye rağmen... >:(tüm olumsuzluklara rağmen... :(inadına dinç kalmam gerek...Hem kendim hemde çevremdeki insanlara örnek teşkil edebilmek adına... :)

" sessizliğin çığlıklarıdır aslında gözyaşları" müthiş ya,tebrik ederim tülay harika bir yazıydı.okurken duygulandığımı itiraf etmeliyim :( :( :(

sevgili tülay
paylaşımın ıcın tşk

:'( :'( :'( :'( :'( :'(
bence mumkun degıl

yazın cok etkıleyıcıydı tbr.ler

Biri ağlarken yanındaki onun ağılamasını engellemek ister. Bence birini ağlarken gördüğümüzde ona ağlama dememeliyiz. O zaman insanın içinde kalıyor, rahatlıyamıyor. Ağlamak çok güzel bir duygu. "İnsanların ten renkleri farklı olsa da gözyaşlarının renkleri hep aynıdır."
Çok güzel bir yazıydı tşkler :'(

ağlıyorum çünkü onlar benim gözyaşım içimdeki kirliliği temizliyor..ağlarım ben tek dost onlar

Ağlayabilmek güzeldir zehirini akıtmaktır bir de yürek katılaşırsa acıdan en kötüsü de bu.

Ağlamak , belkide hayatın bu bitmek bilmeyen karmaşası içinde insan olduğumuzu yeniden hissetmek. Gözyaşı , sevdiğimizin , özlediğimizin, beklediğimizin,  hayalkırıklığına uğradığımızın göstergesi. Ben bugün ağlıyorum , gözyaşlarım gurbette oluşumun , çaresiz kalışımın temsili. Gurbet zor ama genede ağlayabilmek güzel hemde çok güzel.

insanın gülmek kadar ağlamaya da zaman zaman ihtiyacı olması son derece doğal aslında.

Yine bu sitede okumuştum galiba İnsan oğlu gözyaşıyla gülmek arasında bir sarkaç gigi gider gelir demişler.

Geri