B
bıldırcın
Kadınlardan bahsediyorsak kompleks=kadınlar diyorum.. :-[
Erkekler bu sözcüğü tanımıyorlar bile
Bende erkekler için komplekssiz diyorum zatenbıldırcın' Alıntı:Kadınlardan bahsediyorsak kompleks=kadınlar diyorum.. :-[
Senin halini ancak ben anlarım :-\ :-\bıldırcın' Alıntı:Yorgunluğa ver :-[
Aptallaştım azıcık ;D
Sesli gülmek serbest mi?Conqueror' Alıntı:Ben önceleri derdim ki özel durumundan dolayı bunları yapıyor. Alttan almak lazım. Baktım ki ayın her günü özelmiş onun için. Anladık ama iş işten geçmişti. Nedir yahu sizin bizden istediğiniz. Açıkça ben kişisel olarak talebimi dile getireyim "huzur". Başka bir şeyde vallahi gözüm varsa gözüm çıksın.
Ay ben kıyamam ki.Conqueror' Alıntı:Tabi ki ne demek. Acıyı çeken biziz nasıl olsa. Siz rahatlıkla gülebilirsiniz
Ben anlamıyorum zaten?Conqueror' Alıntı:Yok canım, az önce ben sözümün meclisten dışarı olduğunu söylemeyi unutmuşum özür dilerim
Ama yine de üstüne alınmak isteyen alınabilir ;D ;D
:sus :sinirliConqueror' Alıntı:Bence sadece alkışlama Nihal. Uygula da aynı zamanda
bıldırcın' Alıntı::sus :sinirliConqueror' Alıntı:Bence sadece alkışlama Nihal. Uygula da aynı zamanda
yazık bize yhatugba 44' Alıntı:gercekten bu kadar bunaltiyormuyuz erkekleri acaba :-\
Vallahi tebrik ederim.Objektifliğinden dolayı.Gülşah' Alıntı:bu yazıyı daha önce de okumuştum.Ve ne yazık ki (ne yazık ki diyorum) bayanlarımız bu şekilde davranıyor