BİR ERKEĞİN HAYATI NASIL KARARIR...

• Konbuyu başlatan YEŞİLAY
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde YEŞİLAY tarafından oluşturulan BİR ERKEĞİN HAYATI NASIL KARARIR... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,149 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı BİR ERKEĞİN HAYATI NASIL KARARIR...
Konbuyu başlatan YEŞİLAY
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
B

bıldırcın

Kadınlardan bahsediyorsak kompleks=kadınlar diyorum.. :-[
Erkekler bu sözcüğü tanımıyorlar bile ;)

C

Conqueror

Ben önceleri derdim ki özel durumundan dolayı bunları yapıyor. Alttan almak lazım. Baktım ki ayın her günü özelmiş onun için. Anladık ama iş işten geçmişti. Nedir yahu sizin bizden istediğiniz. Açıkça ben kişisel olarak talebimi dile getireyim "huzur". Başka bir şeyde vallahi gözüm varsa gözüm çıksın.  :D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Conqueror' Alıntı:
Ben önceleri derdim ki özel durumundan dolayı bunları yapıyor. Alttan almak lazım. Baktım ki ayın her günü özelmiş onun için. Anladık ama iş işten geçmişti. Nedir yahu sizin bizden istediğiniz. Açıkça ben kişisel olarak talebimi dile getireyim "huzur". Başka bir şeyde vallahi gözüm varsa gözüm çıksın.  :D
Sesli gülmek serbest mi? :D :D :D

C

Conqueror

Tabi ki ne demek. Acıyı çeken biziz nasıl olsa. Siz rahatlıkla gülebilirsiniz :D :D :D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Conqueror' Alıntı:
Tabi ki ne demek. Acıyı çeken biziz nasıl olsa. Siz rahatlıkla gülebilirsiniz :D :D :D
Ay ben kıyamam ki. :(
Acı çektirmemek için abuk şaka bile yapmam valla.:)

C

Conqueror

Yok canım, az önce ben sözümün meclisten dışarı olduğunu söylemeyi unutmuşum özür dilerim  :D :D :D
Ama yine de üstüne alınmak isteyen alınabilir ;D ;D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Conqueror' Alıntı:
Yok canım, az önce ben sözümün meclisten dışarı olduğunu söylemeyi unutmuşum özür dilerim  :D :D :D
Ama yine de üstüne alınmak isteyen alınabilir ;D ;D
Ben anlamıyorum zaten?:)
Böyle aşık olunur, sevilir, herşey güllük gülistanlık...evlenilir... sonra "hayat karartma planları!"
Allah Allah? :D :D :D
Yani kardeşim,  vıdı vıdı oradan buradan taksit taksit,birbirinizin hayatını karartmak için mi aynı yastığa başkoydunuz?
Yapmayın böyle şeyler!
Karartacaksak, fazla yanan lambaları karartalımda memlekete bir faydamız dokunsun! ;) ;)

B

bıldırcın

Zeynepcim son yorumunu alkışlıyorum
:alkis :alkis :alkis :alkis

Z

zamansizyagmur01

Kullanıcı
14 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
sen ne diyecektin boşver hahahaha ;D ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bence bu bayanın ruhsal bir problemi var heralde çocukluktan gelen,teşhisi koydum ;D
Bu arada Diyaloglarda ki erkek modelleride kanatsız bir melek  :D

T

tugba 44

Kullanıcı
26 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
16
gercekten bu kadar bunaltiyormuyuz erkekleri acaba  :-\

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Gülşah' Alıntı:
bu yazıyı daha önce de okumuştum.Ve ne yazık ki (ne yazık ki diyorum) bayanlarımız bu şekilde davranıyor
Vallahi tebrik ederim.Objektifliğinden dolayı.