ben bu sorunun cevabını bilmiyorum vardır bilimsel bir açıklaması ama espirili tarafından bakarsak genelde erkekler bu soruya kadın dırdırında dayanamadı öldü gitti derler...tabi bunu diyenler genellikle yaşı biraz olgun kesim... ben katılmıyorum çok dırdırcı erkeklerde gördüm ki bu hiç yakışmıyor erkeğe beeee
bence 1. sorunun cevabı havlu olamaz, biz havluyu kurulamıyoruz ki,havlu bizi kurular... bence bunun cevabı halıdır. halının üstünün kuruladıkça alttaki su üste çıkar
çünkü evlenince kadınlar yangelip yatıyor akşam oluncada kocalarının kafasını yiyorlar ee adamlar ne yapsın sabah işte akşam evde ugraş durr normall bencee ;D ;D
ben sadece 4 dakkada cözdüm,cünkü internet kafedeydim ve sadece dört dakkam kalmıstı ilk kareyi sadece bir bosluk bırakacak bicimde üste getirn,daha sora evin kapısından cıkıp oldugu yere geri gönderin
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM.... HER ERKEKTE VARDIR.EVLENENE KADAR KENDİSİ EVLENDİKTEN SONRA KARISIYLA BİRLİKTE KULLANIR.BAZILARININ Kİ KISA BAZILARININ UZUNDUR.ÖRN:BRAD PİTT'İN KISA ARNOLD SCHWARZENGER İNKİ UZUNDUR.MADONNA NIN ÖYLE BİRŞEYİ YOK.PAPANIN VAR AMA KULLANAMIYOR.BU NEDİR? FESAT DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN!!!!
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.