Biliyormuydunuz..?

AMERİKAN HALKININ %60'I ÜLKELERİNİ DÜNYA HARİTASINDA BULAMIYOR. (şaka değil) :o

İNSAN YAŞAMI BOYUNCA UYKU SIRASINDA YAKLAŞIK 70 BÖCEK VE 10 ÖRÜMCEK YER :'(

''''''''''AMERİKAN HALKININ %60'I ÜLKELERİNİ DÜNYA HARİTASINDA BULAMIYOR. (şaka değil)'''''''''  ;D

::) bu beni pek fazla şaşırtmadı..abd halkının IQ seviyesi genel itibariyle oldukça düşük...eee  haliyle durum böyle oluyo..  :D

________teşekkürler Wanted________

SIFIR'I MÜSLÜMANLAR BULMUŞTUR  yanlışı hariç

Diğerleri ilginç ha birde su amerikalılar mevzu o mevzunun da taraflı bir durum oldugunu belirtmek isterim.

Korsan' Alıntı:
SIFIR'I MÜSLÜMANLAR BULMUŞTUR   yanlışı hariç

Diğerleri ilginç ha birde su amerikalılar mevzu o mevzunun da taraflı bir durum oldugunu belirtmek isterim.

Ben bunları biliyorum :) Özelliklede sıfır ı

Sertleştirilmiş plastik: New York'ta keşfedilmiş
Charles Goodyear, 1839'da, lastik-sülfür karışımını yanlışlıkla ısıtılmış ocağın üzerine düşürünce, sertleştirilmiş plastik de ortaya çıktı.
12937304sg8.jpg

Yapay tatlandırıcılar: Nebraska'da keşfedildi
Bütün yapay tatlandırıcılar, deney yaptıktan sonra ellerini yıkamayı unutan bilimadamları tarafından keşfedildi.
23954731lc3.jpg

X Ray cihazı: Almanya'da keşfedildi
19. yy'da Alman bilim adamı Wilhelm Röntgen radyasyon ile deney yaparken kemiklerin göründüğünü keşfetti.
35041814ts7.jpg

Mikrodalga Fırınlar: Masaçusets'te keşfedildi
1946'da Percy spencer adlı mühendisin cebindeki şekerler, bir magnetron tarafından eritilince günümüz mutfaklarının vazgeçilmezlerinden mikrodalga fırın keşfedilmiş oldu
44434619iv3.jpg

Patates cipsleri: New York'ta keşfedildi
Aşçı George Crum, bir müşterisi patates kızartmalarının çok kalın olmasından şikayetçi olunca, çok ince doğradığı patatesleri kızartmaya başladı ve böylece patates cipsi doğmuş oldu.
10sb5.jpg

LSD: İsviçre'de keşfedildi
İsveçli bilimadamı Albert Hoffman, doğum üzerine yaptığı çalışmalarda bambaşka bir sonuçla karşılaştı: En yaygın uyuşturucu madde olan LSD

Teşekkürler canım emeğine sağlık  :)

X Ray cihazı: Almanya'da keşfedildi
19. yy'da Alman bilim adamı Wilhelm Röntgen radyasyon ile deney yaparken kemiklerin göründüğünü keşfetti.

Hep bu röntgen nerden gelir (ismi) merak etmiştim.
Acaba kendi ismiyle olan terimi bilse ne yaprdı Wilhelm bey merak ettim açıkçası ???

Geri