F
FADİME TASTAN
Kullanıcı
Boşu boşuna başka bir şey olmaya çalışmaktansa ne olduğumuzu kabullenmekte saklıdır; çünkü insan
kendi ayaklarından kaçamaz. Kendi ayaklarızdan kaçamıyorsanız, onların ardından koşamazsız demektir.
Eğer gerçeklikten, şimdiki zamandan kaçış olanaksız ise, onu kabullenmek ya da göğüslemekten
başka çare yoktur. Mantık çerçevesi içinde kuru sözcüklerle çok kolayca söylenen, ’ yaşamı tümüyle
kabullendim ’ sözü hiç bir ifade etmez. Bu sözün uygulaması söylendiği kadar kolay değildir.
İşte bu ince nüansı, bu tip ruhsal kökenli bilgilerin derin ve gizemli anlamların satır aralarında saklı
olduğunu belirtir.
Bilirsiniz satır aralarında, üzerine sözcüklerin basıldığı ’ boşluk ’ vardır.
BEN O BİLDİÄİM ŞEY DEÄİLİM
BEN DE BİLMİYORUM NEYİM
BİR NESNE Mİ, HAYIR O DEÄİL,
BİR NOKTACIÄIM VE DAİREYİM
BAZEN ÇIPLAK, BAZEN ÇILGIN
ŞİMDİ BİR BİLGİN, ŞİMDİ BİR APTAL
DÜNYADA BÖYLE ÇIKAR
O ÖZGÜR İNSAN
kendi ayaklarından kaçamaz. Kendi ayaklarızdan kaçamıyorsanız, onların ardından koşamazsız demektir.
Eğer gerçeklikten, şimdiki zamandan kaçış olanaksız ise, onu kabullenmek ya da göğüslemekten
başka çare yoktur. Mantık çerçevesi içinde kuru sözcüklerle çok kolayca söylenen, ’ yaşamı tümüyle
kabullendim ’ sözü hiç bir ifade etmez. Bu sözün uygulaması söylendiği kadar kolay değildir.
İşte bu ince nüansı, bu tip ruhsal kökenli bilgilerin derin ve gizemli anlamların satır aralarında saklı
olduğunu belirtir.
Bilirsiniz satır aralarında, üzerine sözcüklerin basıldığı ’ boşluk ’ vardır.
BEN O BİLDİÄİM ŞEY DEÄİLİM
BEN DE BİLMİYORUM NEYİM
BİR NESNE Mİ, HAYIR O DEÄİL,
BİR NOKTACIÄIM VE DAİREYİM
BAZEN ÇIPLAK, BAZEN ÇILGIN
ŞİMDİ BİR BİLGİN, ŞİMDİ BİR APTAL
DÜNYADA BÖYLE ÇIKAR
O ÖZGÜR İNSAN