Bİ KALP KAÇ DEFA SEVEBİLİR??

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde olası tarafından oluşturulan Bİ KALP KAÇ DEFA SEVEBİLİR?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,307 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bİ KALP KAÇ DEFA SEVEBİLİR??
Konbuyu başlatan olası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
yok ya kızmadım zaten sayısalcılar hep böyle maşallah ikisinide dengeleyebiliyorlar ama malesef biz sözelciler (kendi adıma konuşursam) bunu pek başaramıyoruz hep duygulaar ağır basıyo genelde kaybediyorus :-[

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
aaa neden valla ben sayısalcılara çok özeniyorum ikisini çok güzel dengede tutuyolar eğer sen ikisinide dengede tutup kaybediyosan o zaman bilki sorun sende değil ;)

S

Somerra

Kullanıcı
19 Şub 2012
En iyi cevaplar
0
0
Aşkale
Kaç kere ihanet edebilecekse o kadar sevebilir...

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
İnsanı yaşatan umutsa.. Evet :))

Sevgiye sonsuz diyoruz, birisini sevdiğimiz zaman ''sana olan sevgim sonsuz'' diyoruz. O halde o gittikten sonra sevgimizin gitmesi bence mantıksız, çünkü o sevgiyi yaratan da biziz bir yerde.. Bir kalp sonsuz kere sevebilir..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sayamıyacağınız kadar çok kişiyi sevebilir... Ama sadece bir kişiyi çok sever...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bir insan çok seviyorsa,ihanete uğrayınca duyguları değişiyorsa tüccar zihniyeti vardır.
Kısacası sevildiğim kadar severim mantığı yada endeksli sevgi
Sen beni seversen bende seni sevmeye devam ederim,bu nasıl bir şey anlamam
Belki nefsine ağır gelir,kaldıramazsın,egoların yıkılır,gururun kırılır,enkaz durumundasındır,kendini yenilmiş sayarsın ve ondan uzak durursun ama için için onu sevmeye devam edersin
Bitti demekle bitmez ::)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
İnsanın yapısına göre değişir bence.. Ayran gönüllüyse durduramazsın :D Sevmenin türü de önemli burda.. Ben mesela bütün insanlığı sevmek isterim.. İnsanın kalbinde herkese yer olmalı diye düşünüyorum.. Ne kadar yer ayıracağınız size kalmış :)