yok ya kızmadım zaten sayısalcılar hep böyle maşallah ikisinide dengeleyebiliyorlar ama malesef biz sözelciler (kendi adıma konuşursam) bunu pek başaramıyoruz hep duygulaar ağır basıyo genelde kaybediyorus :-[
aaa neden valla ben sayısalcılara çok özeniyorum ikisini çok güzel dengede tutuyolar eğer sen ikisinide dengede tutup kaybediyosan o zaman bilki sorun sende değil
Sevgiye sonsuz diyoruz, birisini sevdiğimiz zaman ''sana olan sevgim sonsuz'' diyoruz. O halde o gittikten sonra sevgimizin gitmesi bence mantıksız, çünkü o sevgiyi yaratan da biziz bir yerde.. Bir kalp sonsuz kere sevebilir..
Bir insan çok seviyorsa,ihanete uğrayınca duyguları değişiyorsa tüccar zihniyeti vardır. Kısacası sevildiğim kadar severim mantığı yada endeksli sevgi Sen beni seversen bende seni sevmeye devam ederim,bu nasıl bir şey anlamam Belki nefsine ağır gelir,kaldıramazsın,egoların yıkılır,gururun kırılır,enkaz durumundasındır,kendini yenilmiş sayarsın ve ondan uzak durursun ama için için onu sevmeye devam edersin Bitti demekle bitmez :
İnsanın yapısına göre değişir bence.. Ayran gönüllüyse durduramazsın Sevmenin türü de önemli burda.. Ben mesela bütün insanlığı sevmek isterim.. İnsanın kalbinde herkese yer olmalı diye düşünüyorum.. Ne kadar yer ayıracağınız size kalmış
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.