Beyninizin SAĞ tarafını mı, yoksa SOL tarafını mı çalıştırıyorsunuz ? Ya da DENGELİ bir beyine sahip ender insanlardan mısınız ? Cevaplaması çok keyifli ve kısa... Öğrenmek için;
Verdiğim yanıtlar da A ve B şıkları eşit çıktı. Bu durumda demekki beynimi kullanmıyorum yada az gelişmiş? : ( Ama şöyle bir durumda söz konusu.. Solak olanların beyni daha çok çalışır daha zeyi olurlarmış. İşin kötüsü ben yarı solağım. Yazı hariç devamlı sol elimi kulanırım .Bu konuda annemden az söz işitmedim .. Hoş ilginç bir testti .. Suberisi teşekkür ediyorum (bu konuyu senle sonra özel konuşalım) : ((
VE sağ beyinlerini çalıştıranlar daha zeki olurmuş. Çünkü solaklar sağ beyinlerini kullanıyorlar. Ben solak değilim ama sol çıktı ve tüm yazılanlarda benim için doğru
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.