Beyni okuyan başlık geliyor!

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde dideM tarafından oluşturulan Beyni okuyan başlık geliyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,817 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Beyni okuyan başlık geliyor!
Konbuyu başlatan dideM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Feveran Estomp
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bilgisayar oyunlarında yeni dönem: ABD-Avustralya ortak şirketi Emotiv'in önümüzdeki yıl piyasaya süreceği özel başlık, beyindeki elektriksel faaliyetleri yakalayıp kablosuz bağlantı yoluyla bilgisayara gönderiyor.

Bu yolla oyun oynayan kişi sadece düşünce ve sezgileriyle hareket edebiliyor. 229 dolara satılacak başlık heyecan, gerginlik, öfke gibi duyguları; gülümseme, göz kırpma, şaşkınlık gibi yüz ifadelerini ve it, çek, kaldır, bırak, çevir gibi komutları algılayabiliyor.


(Radikal)


Ben oyun oynarken özellikle strateji gibi oyunlarda aklımdan bir sürü şey geçiyor. "Kaldır yok yok bırak" falan gibi içimden konuşuyorum, tartışıyorum. Nasıl ayırd edecek?
 
B

Bülent

dideM' Alıntı:
Ben oyun oynarken özellikle strateji gibi oyunlarda aklımdan bir sürü şey geçiyor. "Kaldır yok yok bırak" falan gibi içimden konuşuyorum, tartışıyorum. Nasıl ayırd edecek?
Ya da canınız çay içmek isteyebilir.
Monitörde çay resmi mi çıkcak?  :eek:
 
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
;D
Yook daha onları algılayamıyormuş. Gülümseme, göz kırpma, şaşkınlık gibi yüz ifadelerini ve it, çek, kaldır, bırak, çevir gibi komutları algılayabiliyor.

 
B

bıldırcın

Hadi oyun oynarken aklımıza başka bişey gelirse :)
Ben zaten oyun oynarken hep "ne yemek yapsam aceba"diye düşünürüm. ;D ;D
Yada eşimle tartıştıysam nedenlerini falan düşünürüm bazen sinirlenirim o zaman oyunun gidişatıda bambaşka olur :-\
 
D

dadaş

Kullanıcı
22 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
erzurum
OYUN TUTKUNLARINA ÖZEL BENQ X SERİSİ MONİTÖRLER
yeni tasarımları geliştirilmiş özellik le oyun severlere yepyeni deneyimler yaşatacak
benzerlerinden farklı olarak yüzde 92gamut u özelliğisayesinde aslında renklerin bilgisayar ekranında ne kadar gercekci görüne bileceğine şahit oluna biliyor benq x serisi monitörlere özel MPRT reknolojisi sayesinde dünyanın enhızlı monitörüyle oyun oynamanın keyfini cıkara bilirsiniz
benq x serisi oyun severlere daha gercekci renkler sunu yor
kaynak  ZAMAN
 
F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Belirli elektriksel faaliyetleri algılıyabiliyormuş.. Ben bir oyun esnasında bir hareket belirlerken , aynı zamanda tam tersinide düşünüp farklı bir seçenekte sonucun ne olacağınıda hesaplıyorum.. Mesela tut komutunu verirken bırak dersem nolur diye hesaplamada yapıyorum. Bunları arka arkaya düşününce bu başlık patlayıp ölüme yol açmaz umarım.  ;D Teşekkürler.
 
Üst