Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,daha yeni eniseozun konusuna baktım.Benim de öyle oluyor.Mesela yazıyı yazarken yazdığım yer kayıyor in çık yapıyo.HAYALHANE benimki dizüstü yardımcı olursan sevinirim
Öncelikle Şüheda,Konun Yeri Burası Değil.
Bana PM Atsan Veyahut Bilgisayarda Aklına Takılanı Sor Kısmına Yazsan Daha İyi Oludu.Neyse Konu Zaten Mod'lar Tarafından Geri Dnüştürülür.
Benim Diyeceğim Şu,Bende bir Dizüstü Kullanıcısıyım (Artık KAçak Olarak KEndi bilgisayarım Değil Çünki ).
Aynı Sorun Bende de Var Ama Çözdüm İşim.Şimdi Çoğunlukla DüzÜstüler'de Hem Maus Hemde Kendi Fare Oynatıcıları Var.
Yazarken Elin Değer,Bazen Bilgisayar Kendisi Yapar,Klavyede Yazarken Hata Yapıyo.
1 Bilgisayarda Oldu Diye Demyiorum.Kullandığım Bikaç Pc'De de Aynı Sonuca Ulaştım.Diyeceğim Yazıların Silindi Mi hiç Bişi Yapma Ya Crtl ve Z'ye Bas.Geri Getir.Olmazsa Bikaç Defa Bas.Yada Maus'la Sağ Tıkla Geri De.Gelmezse Bikaç Sefer Yap...
Kolay Gelsin
Çok sinir bozucu bir durum dimi suheda valla yazı yazasım gelmiyo buyüzden.
Gözüm şaşı gibi bi aşağı bi yukarı yazıyı takip ederken çözüm bulursan ve benimlede paylaşırsan sevinirim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.