F
FADİME TASTAN
Kullanıcı
Çocukken hayat başkadır pembedir çoğu zaman.Ama benim değildi.İçine kapanık sakin bir kızdım.İlkokulda yaşadığım bir olay beni çok etkiler.Olay şöyle;Öğretmenim yardım zarfı dağıtıyordu.Öğretmenim ’aldınmı’ diye sordu.Bende aldığımı söyledim.Aslında almamıştım nedeni de ailemin parası olmadığı düşünmemdi.Sahiden paramız yokmuydu sanki hayır vardı.Ama ben daha 10 yaşındaydım.Öğretmenim zarfları topladı ve bir eksik çıktı.Beni tahtaya kaldırdı ve hesap yapmamı söyledi.Öğretmenim sordu;sen aldıysan neden zarf eksik.İşte o an benim bittiğim an.Soğuk terler yüzümden boşalıyordu
artık herşey bitmişti arkadaşlarımın önünde rezil olacaktım.Benim yalancı olduğumu düşüneceklerdi.Ama bir mucize oldu.Bir arkadaşım ayağa kalkltı beni zarfı verirken gördüğünü söyledi.O anda dünyalar benim oldu.Beni kurtaran söz hala kulaklarım da.Hayat bana şunu öğretti.Asla pembede olsa yalan söylemeyeceksin.Bu olayı neden anlattım kişisel gelişimin küçük yada büyük insan için fydalı olduğudur.
artık herşey bitmişti arkadaşlarımın önünde rezil olacaktım.Benim yalancı olduğumu düşüneceklerdi.Ama bir mucize oldu.Bir arkadaşım ayağa kalkltı beni zarfı verirken gördüğünü söyledi.O anda dünyalar benim oldu.Beni kurtaran söz hala kulaklarım da.Hayat bana şunu öğretti.Asla pembede olsa yalan söylemeyeceksin.Bu olayı neden anlattım kişisel gelişimin küçük yada büyük insan için fydalı olduğudur.