Benden tüm üyelere...(Görebilene)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmSaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EmSaL

Kullanıcı
Birbirimize(sözüm meclisten dışarı) hep taş atacak değiliz ya....Gül de atılır değil mi....

32eu5.jpg

Tekniği bilmeyen arkadaşlar varsa...ipucu şaşı bakınca rahatlıkla görünüyo  ;)
Teşekkürler bu arada.  :)

efsane_18' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
O kadar kendimi kasmama ragmen cıkaramadımm bir see.. :(
aynen bende :o

arkadaşlarr yöntem şu ;
Ekrana yaklaşıyorsunuz ve resme konsatre oluyorsunuz.Şaşı bakın yada şöyle yapın
benim kullandığım yöntem bir yere bakarken gözünüz dalar ya öyle yapın bir
süre sonra gözlerinizde resmi görüntüsü değişecektir.Yavaş yavaş bakış açınızı ve
gözlerinizi hareket ettirmeden hafif uzaklaşın resimden göreceksiniz.Ama yine de
en kolay yöntemi şaşı bakmak  :D
Kolay gele.

UğurOnur' Alıntı:
efsane_18' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:

arkadaşlarr yöntem şu ;
Ekrana yaklaşıyorsunuz ve resme konsatre oluyorsunuz.Şaşı bakın yada şöyle yapın
süre sonra gözlerinizde resmi görüntüsü değişecektir.Yavaş yavaş bakış açınızı ve
gözlerinizi hareket ettirmeden hafif uzaklaşın resimden göreceksiniz.Ama yine de
Kolay gele.
Olmii ben beceremedim bu isi... :D

bu şaşı bak şaşır işini hic beceremiyorum ben...merakla ben gibi göremeyen arkadaşlarla orada ne olduğunu söylenmesini bekliyorum..

semazen' Alıntı:
bu şaşı bak şaşır işini hic beceremiyorum ben...merakla ben gibi göremeyen arkadaşlarla orada ne olduğunu söylenmesini bekliyorum..

ya arkadaşlar şaşı bakın dedim ama gözleriniz birbirine bakmasın resme şaşı baksın.
Ya hani bir yere bakarken gözleriniz dalarda şekil bulanmaya başlar.Onun gibi işte
gözlerinizin dalmasını bekleyin..Beş dakka bekleyin nolcak.Zaten ilk seferinde görmeye
çalışmak uzun sürebilir ama sonrasında gözünüz hemen alışır ve tüm 3 boyutlu resimleri
rahatlıkla görebilirsiniz.

teşekkürler EmSaL     ;)                     

aliCAnn' Alıntı:
UğurOnur' Alıntı:
efsane_18' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:

arkadaşlarr yöntem şu ;
Kolay gele.
Olmii ben beceremedim bu isi... :D
bendee yaa sası bakmak burun ucuna bakılarakmı yapılıo biri su sası bakması anlatsın... bişiler var ama cakamdım ne zor işmiiş yaa :-\

ya bende resim olayını yeni farkına ardım yazılanlardan ama ben şaşı bakamıyorum ve çook denedim göremiyorum :S ve merakdanda çatlıyorum ne var orda diye

Geri