EmSaL
Kullanıcı
- 9 Ocak 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Birbirimize(sözüm meclisten dışarı) hep taş atacak değiliz ya....Gül de atılır değil mi....
aynen bendealiCAnn' Alıntı:O kadar kendimi kasmama ragmen cıkaramadımm bir see..
arkadaşlarr yöntem şu ;efsane_18' Alıntı:aynen bendealiCAnn' Alıntı:O kadar kendimi kasmama ragmen cıkaramadımm bir see..
Olmii ben beceremedim bu isi...UğurOnur' Alıntı:arkadaşlarr yöntem şu ;efsane_18' Alıntı:aynen bendealiCAnn' Alıntı:O kadar kendimi kasmama ragmen cıkaramadımm bir see..
Ekrana yaklaşıyorsunuz ve resme konsatre oluyorsunuz.Şaşı bakın yada şöyle yapın
benim kullandığım yöntem bir yere bakarken gözünüz dalar ya öyle yapın bir
süre sonra gözlerinizde resmi görüntüsü değişecektir.Yavaş yavaş bakış açınızı ve
gözlerinizi hareket ettirmeden hafif uzaklaşın resimden göreceksiniz.Ama yine de
en kolay yöntemi şaşı bakmak
Kolay gele.
İşin gizemi kaçmaz mı o zamansemazen' Alıntı:merakla ben gibi göremeyen arkadaşlarla orada ne olduğunu söylenmesini bekliyorum..
ya arkadaşlar şaşı bakın dedim ama gözleriniz birbirine bakmasın resme şaşı baksın.semazen' Alıntı:bu şaşı bak şaşır işini hic beceremiyorum ben...merakla ben gibi göremeyen arkadaşlarla orada ne olduğunu söylenmesini bekliyorum..
bendee yaa sası bakmak burun ucuna bakılarakmı yapılıo biri su sası bakması anlatsın... bişiler var ama cakamdım ne zor işmiiş yaa :-\aliCAnn' Alıntı:Olmii ben beceremedim bu isi...UğurOnur' Alıntı:arkadaşlarr yöntem şu ;efsane_18' Alıntı:aynen bendealiCAnn' Alıntı:O kadar kendimi kasmama ragmen cıkaramadımm bir see..
Ekrana yaklaşıyorsunuz ve resme konsatre oluyorsunuz.Şaşı bakın yada şöyle yapın
benim kullandığım yöntem bir yere bakarken gözünüz dalar ya öyle yapın bir
süre sonra gözlerinizde resmi görüntüsü değişecektir.Yavaş yavaş bakış açınızı ve
gözlerinizi hareket ettirmeden hafif uzaklaşın resimden göreceksiniz.Ama yine de
en kolay yöntemi şaşı bakmak
Kolay gele.