K
Bodrum katı yok, çünkü defolu erkek yok!Zynep' Alıntı:Acaba bodrum katı var mı bu mağazanın bu arada?
Olur ya sezon sonu indirimli/defolu...
Yaş haddinden üst katlara girişimiz engellenirse! Boş dönmeyelim yane!
İzninle;Bodrum katı yok, çünkü defolu erkek yok!
Hayırdır? Gücünüze mi gitti? 8)Zynep' Alıntı:İzninle;Bodrum katı yok, çünkü defolu erkek yok!
HA HA HA!
Estağfurullah.Zynep' Alıntı:Yani bir an için düşüncesizlik yapıp güldüğüm için beni bağışlayınız...
Kadın-erkek eşittir efendim. Lütfen kendinize de haksızlık yapmayınız.Zynep' Alıntı:Özür dilerim Bülent Bey, yani çok değerli, örneğine rastlanmaz mucizevi yaratık "erkek" hakkında söz söylemek, elbette biz ikinci sınıf küçük yaratıkların haddi değil efendim.
Okuyamayanlar için; Senarist081, biz aşağı inmelerine yardımcı olalım, atalım aşşağıFOTO OZAN' Alıntı:senarist081 bız assaınmelerıne yardımcı olalım atalım assa
sanırım güven yaratılmaz yasanılırrihem' Alıntı:evde kalmak güzel ya tek neden güvensizlik
İlk kez ve son kez benden böyle bir yorum okuyacaksınız ama okuduktan sonra ilk söylediğim şu oldu;FOTO OZAN' Alıntı:zynep erkeklere mucızevı yaratıklar dıyosun dogru bız mucızevı yaratıklarız dunya bızden sorulur savaslar kuresel ısınma hırsızlık kap kac karsı cınse sarkıp adapsız edepsızce laf atmalar trafık canavarlıgı mac sonu kavgalar kufurler tecavuzler ve sayamadıgım 1000 lerce sey daha bız gercektende mucızevıyız yaa ama ozenmeyın hıc gurur verıcı degıl ınan utnc verıcı neyse boyle ıste ınsallah sızde bıze ozenıp mucızevı olmassınız