Bilgilendirme Başlık açmadan önce lütfen okuyun!

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardım İstiyorum kategorisinde Emre tarafından oluşturulan Başlık açmadan önce lütfen okuyun! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,516 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardım İstiyorum
Konu Başlığı Başlık açmadan önce lütfen okuyun!
Konbuyu başlatan Emre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre

Bu bilgiler size faydalı oldu mu?

  • Evet

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre

Emre

Yıldırmaz
Geliştirici
29 Eyl 2006
En iyi cevaplar
0
18
Alanya
emreallison.com
KendiniGelistir.com Forum içerisinde uymamız gereken kategori kuralları siz değerli kullanıcılarımızın önerileri neticesinde tekrar gözden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kategori kurallarımızda tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur bulmanız için yapılandırılmıştır.​

Başlık açmadan önce uyulması gereken kategori kuralları;
  1. Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm yetkililer tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. ( Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır. )
  2. Yardım İstiyorum kategorisine ait başlıklar sadece "Soru" başlığı olarak açılır.
  3. Bu kategoride her türlü yardımı dillendirebilirsiniz.
  4. Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar TAMAMI BÜYÜK HARFLERLE başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılmalıdır. ( Tamamı büyük olarak açılan başlıklar bölüm yetkililer tarafından kaldırılacaktır yada kilitlenecektir. )
  5. Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
Kendinigelistir.com - Forum yönetimi
Emre Y.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst