D
dideM
Kullanıcı
Bu iki cümleyi nasıl bağladınız anlayamadım. Sabırsız olduğumu hangi söylemlerimden çıkardığınızı hiç anlayamadım!öz eleştiri yapmaktan kaçınacaklarını zannetmiyorum. Sanırım siz biraz sabırsızsınız.
Başkalarına katılmak demek insanın kendi tarzı olmadığı anlamına gelmez. Eğerki sadece "katılıyorum" yazarak bıraksaydım dediğiniz belki mantıklı gelirdi. Fakat hangi konuya neden katıldığımı kendi yorumumla birlikte yazmışım, okudu iseniz. Bu şekilde bir yazıdan nasıl kendi tarzım olmadığını anladınız bilemedim açıkçası.ama siz de birilerine katılmak yerine kendi tarzınızı ortaya koymanızı diliyorum.
Yorumlarınızı sadece açık yakalamak için yazıyorsunuz. Gerçi başka konulara yorum yapmıyorsunuz genelde, kendi paylaşımlarınız ile ilgileniyorsunuz. Kendi yazılarınıza gelen yorumlara biraz daha açık olmanızı umuyorum..
Ayrıca bir ricam daha olacak: Codex'in "Her Telden Her Şeyden" isimli bölümde Türkçe ve yazım kuralları/yanlışları ile ilgili bir yazısı var. Sözüm sadece "muroturkom" isimli üyemize değildir, yanlış anlaşılmasın. Biraz daha duyarlı olarak konu paylaşmadan, yorum yapmadan önce lütfen bu konuyu bir kez okuyunuz.
Söyleyeceklerim bu kadardır...
Teşekkürler.