başarısızlığın ipuçları neler olabilir

• Konbuyu başlatan muraturkom
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde muraturkom tarafından oluşturulan başarısızlığın ipuçları neler olabilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,664 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı başarısızlığın ipuçları neler olabilir
Konbuyu başlatan muraturkom
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muraturkom
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
öz eleştiri yapmaktan kaçınacaklarını zannetmiyorum. Sanırım siz biraz sabırsızsınız.
Bu iki cümleyi nasıl bağladınız anlayamadım. Sabırsız olduğumu hangi söylemlerimden çıkardığınızı hiç anlayamadım!

ama siz de birilerine katılmak yerine kendi tarzınızı ortaya koymanızı diliyorum.
Başkalarına katılmak demek insanın kendi tarzı olmadığı anlamına gelmez. Eğerki sadece "katılıyorum" yazarak bıraksaydım dediğiniz belki mantıklı gelirdi. Fakat hangi konuya neden katıldığımı kendi yorumumla birlikte yazmışım, okudu iseniz. Bu şekilde bir yazıdan nasıl kendi tarzım olmadığını anladınız bilemedim açıkçası.
Yorumlarınızı sadece açık yakalamak için yazıyorsunuz. Gerçi başka konulara yorum yapmıyorsunuz genelde, kendi paylaşımlarınız ile ilgileniyorsunuz. Kendi yazılarınıza gelen yorumlara biraz daha açık olmanızı umuyorum..

Ayrıca bir ricam daha olacak: Codex'in "Her Telden Her Şeyden" isimli bölümde Türkçe ve yazım kuralları/yanlışları ile ilgili bir yazısı var. Sözüm sadece "muroturkom" isimli üyemize değildir, yanlış anlaşılmasın. Biraz daha duyarlı olarak konu paylaşmadan, yorum yapmadan önce lütfen bu konuyu bir kez okuyunuz.

Söyleyeceklerim bu kadardır...

Teşekkürler.

M

muraturkom

didem / öz eleştiri yapmaktan kaçınacaklarını zannetmiyorum. Sanırım siz biraz sabırsızsınız.
bu sözler senden alıntıydı ben yazmadım.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
muraturkom' Alıntı:
didem / öz eleştiri yapmaktan kaçınacaklarını zannetmiyorum. Sanırım siz biraz sabırsızsınız.
bu sözler senden alıntıydı ben yazmadım.
hımm şimdi anladım o kısmı, pardon.
Mesaj kutusu bölümünün üzerinde alıntı eklemek için bulunan butonu kullanarak alıntı yaptığınızda, bu şekildeki karışıklıkları önlemiş oluruz.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hoca, ya tırnak içerisine alın, yada alıntı yapın o zaman.
Keza yazdıklarınız o denli havadaki, yerçekimi nafile valla.Sadece kırmızıya boyamakla olmuyor.
Belirtinki ayrıntılı bir şekilde, yanlış anlaşılmalara zemin olmaması için.

Dipnot: İnsanlar hakkında yapacağınız analizler sadece tanıdıklarınızı kapsasın hocam.
İnsanların yazdıklarından yola çıkarak kişisel profil oluşturmayın.
İnsanlar yazdıkları değildir.Eğerki biyografilerini yazmıolarsa.
Teşekkür ederim.

M

muraturkom

efsane 18 /
  Gerçekten de çok düşünmek başarısızlığa itebilir.Ancak düşünce uygulamaya geçirilebilirse başarıda orada saklıdır.

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
İnsan çok düşününce işin içinden cıkıp uygulamaya gecemıyor hep dusunuyor yolun sonu bulunmuyor ozamn en iyisi az hızlı ve öz düşünüp uygulamaya gecmek. Bütün olarak degıl parca parca..

M

muraturkom

efsane 18 /
  Sana bir şey anlatayım mı.?
  Birgün tabure masa imalatı ile ilgili imalat yapmayı düşündün ertesi gün bir soraki gün. FArkettim ki o düşünce yüzünden diğer girişim düşüncelerimi de ayrıca öteliyordu.En sonunda keresteciden bir miktar ağaç aldım girdim atelyeye kolları sıvadım. Tabureleri bitirdim . Peki ne mi oldu. Yapılacak üretim maliyeti ve işçilik bakımından sıkıntılar var. İptal ettim.Atelye girip onları yapmasaydım hala diğer projelerimin yanında bana sırıtıyor olacaktı . Ama şimdi yok. ha olumlu da olabilir di belki de. Bu arada benim branşım inşaat teknolojisi ve taşeronluk işi de yapıyorum. selam sevgi mutluluk kardeşime.