“Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil.” Ben Sweetland
“Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir.” Mark Kay"
"Başarılı eylemler gerçekleştirebilmek için, hiç bir şey kararlı bir zihin ve tükenmeyen bir enerjinin birleşiminden daha kullanışlı olamaz." Henri Frederic Amiel
"Kendimi başarılı görüyorum... Diğer insanlar da mutlaka benim düşündüklerimi düşünmüşlerdir. Farkımız; ben düşündüklerimi uyguluyorum onlar ise uygulamıyor." Nolan Bushnell
"Başarının formülündeki en önemli içerik insanlarla nasıl başedileceğini bilmektir." Theodore Roosevelt
"Başarılı kuruluşların keşfettiği gizli formül, müşterilere misafir ve çalışanlara insan gibi davranmaktır." Tom Peters
"Başarı, herşeye hazırlıklı olmaktır ve hazırlıklı olmadığınızda başarısızlık kaçınılmazdır." Confucius
"Eğer daha başarılı olması için eğitilen bir insanın eğitimindeki bir aşamayı ben belirleyecek olsam, bu aşama hızlı bir gözlem alışkanlığının eğitimi olurdu. Bu hepimizin kusursuzlaştırmaya çalıştığı bir alışkanlık olmalıdır." Eugene G. Grace
"Benim sloganım konsantrasyondur. Fakat ondan önce dürüstlük ve üretim gelir." Andrew Carnegie
"Bir maytap, ampulden daha parlak bir ışık verebilir ama onu sokağınızı aydınlatmak için kullanamazsınız çünkü yeterince uzun süre yanmaz. Başarı için; kalıcılık, parlaklıktan daha gereklidir." Richard Loyd Jones
"Para, övgüler ve tanıtımınızı düşünmekten vazgeçtiğiniz vakit, başarının en üst mertebesine ulaşmışsınızdır." Dr. O. A. Battista
"Başarılı insanlar sürekli uğraş içindedirler. Hata yaparlar ama vazgeçmezler." Conrad Hilton
"Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir." Nicholas M. Butler
"Hayatta başarılı olmak; iyi bir ele sahip olmak deği, kötü bir eli akıllıca oynamaktır." Denis Waitley
"Başarı kazanmak için, bizi insanlara sevdirecek niteliklere ve kendimizi korkutacak hatalara ihtiyacımız vardır." Joubert
"Eğer yapabileceğinizi düşünürseniz, yapabilirsiniz. Yapamayacağınızı düşünürseniz, haklısınızdır." Mary Kay Ash
"Doğru zihinsel bileşimi yakalamış bir insanı hiçkimse durduramaz; yanlış zihinsel bileşime sahip bir insana hiçkimse yardım edemez." W. W. Ziege
"Başarı, bilinçli olanları bulur. Başarısızlık ise umursamadan ve bilinçsizce yaşayanların peşinden ayrılmaz." Napoleon Hill
"Başarının üç öğesi: Yetenek, hırs ve iyi bir tatil. Charles Luckman
"Başarı başarısızlıkların olmaması değil, yüksek amaçlarınızın olmasıdır; her savaşı kazanmak değil sonunda kazanmaktır." Edvin C. Bliss
"Başarı, sıkı çalışmayla üstesinden gelinmiş başarısızlıktır." Jimmy Lyons
"Başarı, sıkı çalışma ve iyi dinlenmenin birleşimidir." Richard M. Nixon
"Hayatınızı cesurca kabullenin, başarıya dönüştüğünü göreceksiniz." Emerson
“Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceğinizi yapın.” Theodore Roosevelt
“İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır.” Jean Paul Sartre
“Ahlak konusunda en önemli dersler kitaplardan değil, yaşanan deneyimlerden alınır.” Mark Twain
“Yapabildiğimiz herşeyi yapsaydık, buna kendimiz bile şaşardık.” Thomas Edison
“Engeller beni durduramaz, her bir engel kararlılığımı daha da güçlendirir.” Leonardo da Vinci
“Üstelemek başarının temel unsurudur. Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız, birilerini uyandıracagınızdan emin olabilirsiniz.” Henry Wadsworth Longfellow
“Yeterince sevginiz varsa dünyada ki en mutlu ve en güçlü insan olursunuz.” Dr. Emmet Fox
“Hata değil çare bulun.” Henry Ford
“Başkalarına yardımcı olmak için elinize her zaman büyük fırsatlar geçmez, ama küçük fırsatlar hergün çıkar.” Sally Koch
“Deneyim: En acımasız öğretmen odur. Fakat en iyi öğretmen de odur.” C.S. Lewis
“Düşünceli olun, çünkü karşılaştığınız herkes inanın en az sizin kadar zorlu bir mücadele veriyor.” Plato
“Kendinizi tanıyıp ifade etmek onu inkar etmekten çok daha kolaydır ve başarırsanız lidelikte ödüllendirilirsiniz.” Warren Bennis
“Başarıya ulaşıp sıcrama yapan bireyler, aynı zamanda değişimin ustaları olacaklardır.” R. Kanter
“Tez elde edilen başarı, insanı kararsız ve maceraperest yapar.” Bacon
“Güçlükler başarının değerini artıran süslerdir.” Moliere
“Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve hadiselerin sebeplerini her zaman araştırırlar.” Rudyard Kipling
“Ne başarırsanız başarın, size yardım eden mutlaka vardır.” Athea
Gıbson
“En sıradan iş bile büyük başarılar getirme potansiyeline sahiptir.” H.Jackson Brown
“Başarılarını gizlemek en büyük başarıdır.” La Rochefoucauld
“Para asıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker.” Chamfort
“Büyük işler başarmak isteyen kimse, ölüm yokmuş gibi davranmamalıdır.” Vauvenaroues
“Başarı isdediğini elde etmek, mutluluksa elde ettiğini sevmektir.” Brown
“Büyük aşkların ve büyük başarıların büyük riskler içerdiğini unutma. Kim iyi yaşamış, bol bol gülmüş ve çok sevmişse, başarıyı yakalamış demektir.” Bessie Anderson Stanley
“Ders alınmış başarısızlık başarı demektir.” Malcom S. Forbes
“Başarı insana belki çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir.” Çin Atasözü
“Yenilgiye uğrayınca ümitsizliğe kapılma, her başarısızlıkta bir zafer arzusu yatar.” Germaın Martin
“İyi bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir.” Andre Gide
“Bütün büyük işler, küçük başlangıçlarla olur.” Cicero
“Ya başlamamalı, ya da bitirmeli.” Ovidius
“İyi bir kafaya sahip olmak yetmez; mesele onu iyi kullanmaktır.” Rene Descartes
“Yapacağın ilk şeyi kafanda net olarak görmelisin.” Alex Moorison
“En büyük zaman hırsızı, kararsızlıktır.” C. Floru
“Gerekeni yap ve güce sahip ol.” Emerson
“Yapabilirler çünkü yapabileceklerini düşünüyorlar.” Virgil
“Yapmak istediğin herşeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararıda mutlaka gerçekleştir.” Benjamin Franklin
"Gerçek başarı başarısızlık korkusunu yenebilmektir." Sweeney
"Akıl kendi başına cenneti cehennem, cehennemide cennet yapabilir. " John Milton
“Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceklerinizi yapın.” Theodore Roosevelt
“Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.” Latin Atasözü
[eklenti yönetici tarafından silindi]