başarılı kişilerden başarı sözleri...

• Konbuyu başlatan penfigus
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde penfigus tarafından oluşturulan başarılı kişilerden başarı sözleri... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 104,553 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı başarılı kişilerden başarı sözleri...
Konbuyu başlatan penfigus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Zor bir iş, zamanında yapmamız gerekip de yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle oluşur. . Henry Ford
Plansız çalışan kimse, ülke ülke dolaşıp hazine arayan bir insana benzer. Descartes
Hepimiz zamanın kısalığında söz ederiz de; boş geçen zamanı nasıl geçireceğimizi bilmeyiz. Seneca
Yapılmış küçük işler, planlamış büyük işlerden daha iyidir. nathanıel Emmons
Düşündüğümüz şey yavaş yavaş biliçaltında kalıplaşmış gerçek bir deyimle kendini gösterir. Ernes holmes
Rüzgarın yönünü tayin edemeyiz ama geminin yönün değitirebiliriz. Enaca

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve hadislerin sebeplerini her zaman araştırırlar. Rudyard Kıplıng
Ne başarırsanız başarın, size yardım eden mutlaka vardır. Athea Gıbson
En sıradan iş bile büyük başarılar getirme potansiyeline sahiptir. H.Jackson Brown
Başarılarını gizlemek en büyük başarıdır. La Rochefoucauld
Okunu hedefden öteye atan okcu, okunu hedefe ulaştıramayan okcudan daha başarılı değildir. Motnagıne
Para asıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker. Chamfort
Büyük işler başarmak isteyen kimse, ölüm yokmuş gibi davranmamalıdır. Vauvenaroues

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Tez elde edilen başarı, insanı kararsız ve maceraperest yapar. Bacon

Güçlükler başarının değerini artıran süslerdir. Molıere

Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve hadislerin sebeplerini her zaman araştırırlar. Rudyard Kıplıng

Ne başarırsanız başarın, size yardım eden mutlaka vardır. Athea Gıbson

En sıradan iş bile büyük başarılar getirme potansiyeline sahiptir. H.Jackson Brown

Başarılarını gizlemek en büyük başarıdır. La Rochefoucauld

Okunu hedefden öteye atan okcu, okunu hedefe ulaştıramayan okcudan daha başarılı değildir. Motnagıne

Para asıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker . Chamfort

Büyük işler başarmak isteyen kimse, ölüm yokmuş gibi davranmamalıdır. Vauvenaroues

Başarı isdediğini elde etmek, mutluluksa elde ettiğini sevmektir. Brown

Büyük aşkların ve büyük başarıların büyük riskler içerdiğini unutma. Kim iyi yaşamış, bol bol gülmüş ve çok sevmişse, başarıyı yakalamış demektir. Bessıe Anderson Stanley

Ders alınmış başarısızlık başarı demektir. Malcom S. Forbes

Başarı insana belki çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir. Çin Atasözü

Mağlubiyete uğrayınca ümitsizliğe kapılma, her başarısızlıkta bir zafer arzusu yatar. Germaın Martın

Başarısızlıklar, kuvvetlilere daha da kuvvet verir. Saınt Exupery

İyi bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir. Andre Gıde

Her şeyin mühim noktası, başlangıçtır. Eflatun

Bütün büyük işler, küçük başlangıçlarla olur. Cıcero

Ya başlamamalı, ya daa bitirmeli. Ovıdıus

Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur. Victor Hugo

Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar. Hz. Ali

Basit bir adamın elinden geleni yapmaya çalışması, zeki bir adamın tembelliğinden iyidir. G. Gracıan

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olamk şartdır. Balzac

Hiçbir şeye cesaret etmeyen, hiçbir şeye beslemsin. Schıller

Bilgi insanı şüpheden, iyiylik acı çekmekten, kararlı olmak korkutan kurtarır. Konfüçyus

Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefelerini bastırmayan insan pek enderdir. Byron Langenfeld

Büyük adam büyük olduğunu; fakat büyüklüğünün küçüklük olduğunu bilir. Andre Mauroıs

"Bundan yirmi yıl sonra yapyınız şeylerden dolayı, yaptıklarınızdan daha fazla pişman olacaksınız. Öyleyse demir alın ve güvenli limanlardan çıkın, rüzgarları arkanıza alın, araştırın hayal edin ve keşfedin." Mark Twaın

İyi bir kafaya sahip olmak yetmez; mesele onu iyi kullanmaktır. Rene Descartes

İnsan beyni sahibinin ihtiyaçlarından fazla gelişmiş bir araca benzer.  A. R. Wallece

Hayal gücünden daha önemlidir. Albert Einstein

Yapacağın ilkşeyi kafanda net olarak görmelisin. Alex Moorison

Güzel cevap her zaman daha güzel soruyu sorana verilir. E. E. Cummings

En büyük zaman hırsızı kararsızlıktır. C. Floru

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
"Ben hayatımın hiçbir anında karamsallık nedir tanımadım." M. Kemal Atatürk

"Güzel bir düşünce de ibadet sayılır." Ahmet İbşihi

"Büyük adamlar olmassa hiçbir şey başarılmaz, insanlar da ancak karar verilirse büyük olabilirler." De Gaule

"Kararlılık insan iradesinin uyandırma zilidir." Anthony Robbins

"Yapmak istediğin herşeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararıda mutlaka gerçekleştir. Benjamin Franklin

"Kişinin geleçe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır." Maxwel

"Bilinçlik potansiyeli, insan tarafından henüz keşfedilmemiş, en son ulaşılabiliecek alan olarak kalmıştır. Henüz keşfedilmemiş bir ülke gibidir."
Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. Arnold Schwarzenegger

"İnsan yalnız tek bir istemeli ve durmadan hep onu istemeli, o zaman onu elde edeceğimizden emin olabiliriz." Andre Gide

"Eğer hepimiz, yapabileceğimiz her şeyi yapsaydık, şaşkınlıktan kendi aklımızı başımızdan alırdık. Thomas Edison

"Konsantrasyon, bezginlik duymadan fiziksel ve zihinsel enerjiyi tek bir noktaya sürekli uygulama yeteneğidir." Thomas Edison

K

karagün

Mevlana'nın
"Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşısındakilerinin anlayabiceği kadardır."  
sözü gerçektende yerinde çok doğrudur.
Bazen çok şey bilmek yoruyor insanı.
Hele de bilmek ile bilmemek arasında sıkışıp kaldığınızda
(normlardan uzak pozitif)bilgiler öğrenme isteği ile araştırıp durmaksa  daha bi'zor oluyor diye düşünüyorum
(Tabii katılmayabilirsiniz ama benim kişisel tesbitim bu yönde)

M

mat_61

Kullanıcı
7 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
konya
bir maksada varmak istiyorsan tuttuğun yollar bitmez, tükenmez olsa da; yükünü bağla , durmadan yürü ,yollarda kalmaktan sakın.Azim ve teşebbüs sahibi bir kimse için uzak ve yakın nedir?
sadi

K

karagün

Başarıyı hala yakaladım  bile diyemiyorum.
Haddime düşmez ama bari (kendimden)bir dörtlükte ben yazayım istedim: )

Su para ile hava bedava
Sınırı yok istediğin kadar
Hatta gönlünce ağla
Ama susacaksın !
Konuşmak yasaktır...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İyi yada kötü bir şey yoktur, fakat biz düşüncelerimizle iyi veya kötüyü yaratırız. William Shakespeare

Sanatçı bir ruha sahip olduğu nasılda belli :d Var olduğunu biliyorda söyleyemiyor.
Oysaki bütün eserlerinde iyi ile kötü var.
Neyse..

G

gamze nur doğan

Kullanıcı
28 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Konya
“Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil.” Ben Sweetland

“Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir.” Mark Kay"

"Başarılı eylemler gerçekleştirebilmek için, hiç bir şey kararlı bir zihin ve tükenmeyen bir enerjinin birleşiminden daha kullanışlı olamaz." Henri Frederic Amiel

"Kendimi başarılı görüyorum... Diğer insanlar da mutlaka benim düşündüklerimi düşünmüşlerdir. Farkımız; ben düşündüklerimi uyguluyorum onlar ise uygulamıyor." Nolan Bushnell

"Başarının formülündeki en önemli içerik insanlarla nasıl başedileceğini bilmektir." Theodore Roosevelt

"Başarılı kuruluşların keşfettiği gizli formül, müşterilere misafir ve çalışanlara insan gibi davranmaktır." Tom Peters

"Başarı, herşeye hazırlıklı olmaktır ve hazırlıklı olmadığınızda başarısızlık kaçınılmazdır." Confucius

"Eğer daha başarılı olması için eğitilen bir insanın eğitimindeki bir aşamayı ben belirleyecek olsam, bu aşama hızlı bir gözlem alışkanlığının eğitimi olurdu. Bu hepimizin kusursuzlaştırmaya çalıştığı bir alışkanlık olmalıdır." Eugene G. Grace

"Benim sloganım konsantrasyondur. Fakat ondan önce dürüstlük ve üretim gelir." Andrew Carnegie

"Bir maytap, ampulden daha parlak bir ışık verebilir ama onu sokağınızı aydınlatmak için kullanamazsınız çünkü yeterince uzun süre yanmaz. Başarı için; kalıcılık, parlaklıktan daha gereklidir." Richard Loyd Jones

"Para, övgüler ve tanıtımınızı düşünmekten vazgeçtiğiniz vakit, başarının en üst mertebesine ulaşmışsınızdır." Dr. O. A. Battista

"Başarılı insanlar sürekli uğraş içindedirler. Hata yaparlar ama vazgeçmezler." Conrad Hilton

"Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir." Nicholas M. Butler

"Hayatta başarılı olmak; iyi bir ele sahip olmak deği, kötü bir eli akıllıca oynamaktır." Denis Waitley

"Başarı kazanmak için, bizi insanlara sevdirecek niteliklere ve kendimizi korkutacak hatalara ihtiyacımız vardır." Joubert

"Eğer yapabileceğinizi düşünürseniz, yapabilirsiniz. Yapamayacağınızı düşünürseniz, haklısınızdır." Mary Kay Ash

"Doğru zihinsel bileşimi yakalamış bir insanı hiçkimse durduramaz; yanlış zihinsel bileşime sahip bir insana hiçkimse yardım edemez." W. W. Ziege

"Başarı, bilinçli olanları bulur. Başarısızlık ise umursamadan ve bilinçsizce yaşayanların peşinden ayrılmaz." Napoleon Hill

"Başarının üç öğesi: Yetenek, hırs ve iyi bir tatil. Charles Luckman

"Başarı başarısızlıkların olmaması değil, yüksek amaçlarınızın olmasıdır; her savaşı kazanmak değil sonunda kazanmaktır." Edvin C. Bliss

"Başarı, sıkı çalışmayla üstesinden gelinmiş başarısızlıktır." Jimmy Lyons

"Başarı, sıkı çalışma ve iyi dinlenmenin birleşimidir." Richard M. Nixon

"Hayatınızı cesurca kabullenin, başarıya dönüştüğünü göreceksiniz." Emerson

“Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceğinizi yapın.” Theodore Roosevelt

“İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır.” Jean Paul Sartre

“Ahlak konusunda en önemli dersler kitaplardan değil, yaşanan deneyimlerden alınır.” Mark Twain

“Yapabildiğimiz herşeyi yapsaydık, buna kendimiz bile şaşardık.” Thomas Edison

“Engeller beni durduramaz, her bir engel kararlılığımı daha da güçlendirir.” Leonardo da Vinci

“Üstelemek başarının temel unsurudur. Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız, birilerini uyandıracagınızdan emin olabilirsiniz.” Henry Wadsworth Longfellow

“Yeterince sevginiz varsa dünyada ki en mutlu ve en güçlü insan olursunuz.” Dr. Emmet Fox

“Hata değil çare bulun.” Henry Ford

“Başkalarına yardımcı olmak için elinize her zaman büyük fırsatlar geçmez, ama küçük fırsatlar hergün çıkar.” Sally Koch

“Deneyim: En acımasız öğretmen odur. Fakat en iyi öğretmen de odur.” C.S. Lewis

“Düşünceli olun, çünkü karşılaştığınız herkes inanın en az sizin kadar zorlu bir mücadele veriyor.” Plato

“Kendinizi tanıyıp ifade etmek onu inkar etmekten çok daha kolaydır ve başarırsanız lidelikte ödüllendirilirsiniz.” Warren Bennis

“Başarıya ulaşıp sıcrama yapan bireyler, aynı zamanda değişimin ustaları olacaklardır.” R. Kanter

“Tez elde edilen başarı, insanı kararsız ve maceraperest yapar.” Bacon

“Güçlükler başarının değerini artıran süslerdir.” Moliere

“Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve hadiselerin sebeplerini her zaman araştırırlar.” Rudyard Kipling

“Ne başarırsanız başarın, size yardım eden mutlaka vardır.” Athea

Gıbson

“En sıradan iş bile büyük başarılar getirme potansiyeline sahiptir.” H.Jackson Brown

“Başarılarını gizlemek en büyük başarıdır.” La Rochefoucauld

“Para asıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker.” Chamfort

“Büyük işler başarmak isteyen kimse, ölüm yokmuş gibi davranmamalıdır.” Vauvenaroues

“Başarı isdediğini elde etmek, mutluluksa elde ettiğini sevmektir.” Brown

“Büyük aşkların ve büyük başarıların büyük riskler içerdiğini unutma. Kim iyi yaşamış, bol bol gülmüş ve çok sevmişse, başarıyı yakalamış demektir.” Bessie Anderson Stanley

“Ders alınmış başarısızlık başarı demektir.” Malcom S. Forbes

“Başarı insana belki çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir.” Çin Atasözü

“Yenilgiye uğrayınca ümitsizliğe kapılma, her başarısızlıkta bir zafer arzusu yatar.” Germaın Martin

“İyi bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir.” Andre Gide

“Bütün büyük işler, küçük başlangıçlarla olur.” Cicero

“Ya başlamamalı, ya da bitirmeli.” Ovidius

“İyi bir kafaya sahip olmak yetmez; mesele onu iyi kullanmaktır.” Rene Descartes

“Yapacağın ilk şeyi kafanda net olarak görmelisin.” Alex Moorison

“En büyük zaman hırsızı, kararsızlıktır.” C. Floru

“Gerekeni yap ve güce sahip ol.” Emerson

“Yapabilirler çünkü yapabileceklerini düşünüyorlar.” Virgil

“Yapmak istediğin herşeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararıda mutlaka gerçekleştir.” Benjamin Franklin

"Gerçek başarı başarısızlık korkusunu yenebilmektir." Sweeney

"Akıl kendi başına cenneti cehennem, cehennemide cennet yapabilir. " John Milton

“Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceklerinizi yapın.” Theodore Roosevelt

“Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.” Latin Atasözü

;) :D

[eklenti yönetici tarafından silindi]

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konular içerik olarak aynı olduğundan tarafımdan birleştirilmiştir.

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Latin Atasözü
Stresten kurtulmak için görevini en iyi şekilde yapın. Hans selye
Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir. Paul J. Meyer
En iyi dost, bendeki en iyi yönleri ortaya çıkaran insandır. Henry Ford
Zor bir iş, zamanında yapmamız gerekip de yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle oluşur. . Henry Ford
Güzel sözler.Paylaşım için teşekkürler. :)

B

Bilal Karaaytu

Kullanıcı
9 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
xD paylaşılan sözlerin hepsi ayrı birer cevher değerinde.teşekkürler

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Paylasım için teşekurler.

Hepsi guzel sözler okuyunca ınsana bırseyler tak edıyo ama uygulamaya gellınce kalıyo.

Bende guvensızlık mı inaç mı eksık anlamadım.

Amannnn bos ver nerde tırak orda bırak  ;D

Q

qamse

Başarının sırrı işini tatile çevirmektir. Mark Twin
bu söz benim felsefem... :)

Q

qamse

Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir. Paul J. Meyer
peki ya10'U?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Çabucak yabancı dil öğrenmek istiyorsanız,yabancı birine aşık olunuz .

Türker

M

mavigül

Kullanıcı
27 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Arkadaşlar aslında düşündümde ne kadar şanslıyız değil mi? Bizden önce yaşamış ve hayattalarında belli bir kalite elde etmiş, kitleleri kendine hayran bırakmış bu insanlar tecrübelerini kısa ve öz ifade etmişler. Aslında bunlardan istifade etmeyi bilebilsek. Sözler çok güzel çok kaliteli. Ama ben okurken şu soruyu sordum kendime "Senin için anlam ifade ettiğine inandığın sözlerin kaçını bu sayfayı kapattıktan sonra hayatına geçireceksin?" Önemli olan okuduklarımızı yazdıklarımızı içselleştirmek diye düşünüyorum.