haaa şimdi anladım ;D burda iftara 1 saat kaldı haha ;DM' Alıntı:İftara (= Saat sayıyorum da
Allah allah,bu kadar düşündüğüme değer bir cevap çıkar inş sonunda...o zaman bende açarım diyorum cevap olarak.. bu olur heraldeséalih' Alıntı:olur neden olmasın. ama cvp o da deil. farklı sulardasınız. ondan bulamıyorsunuz... ;D
Evet,tekmelerimle kırarım kapıyı,kapı haliyle açılıcaktır" BİR KAPI VAR VE O KAPI KİLİTLİ. ELİNİZİ O KAPIYA HİÇ DOKUNDURMADAN AÇABİLİR MİSİNİZ ? ? "
;D ;D Tamam abla kırmıyorum, yalnız başka çare bırakmadı, yahu ben çokmu agresifim ne Diğer yorumlara baktımda bi ben böyle vurdulu kırdılı cevap vermişimBurak: )
Yavaş ol bakim..Dağbaşında değiliz hane bak hemen polisi ararım haberin olsun
Açıl kapı açıl derim olmadı çilingir kullanırım
neyse en azından soruyu farklı açıdan okumayı denemişsin. yernde olsam birinci kısmı dikkate almazdım ikinci kısma odaklangül_34' Alıntı:Allah allah,bu kadar düşündüğüme değer bir cevap çıkar inş sonunda...o zaman bende açarım diyorum cevap olarak.. bu olur heraldeséalih' Alıntı:olur neden olmasın. ama cvp o da deil. farklı sulardasınız. ondan bulamıyorsunuz... ;D
güzel yöntem ablam yasaklamasaydı doğru cevap olabilirdi. şaka şaka o da deil. bak yukarıda ip ucu verdim ordan bulmaya çalışşş.beyazdilekce' Alıntı:Evet,tekmelerimle kırarım kapıyı,kapı haliyle açılıcaktır" BİR KAPI VAR VE O KAPI KİLİTLİ. ELİNİZİ O KAPIYA HİÇ DOKUNDURMADAN AÇABİLİR MİSİNİZ ? ? "
Salih: )séalih' Alıntı:abla cevap yazmıştım. nie görünmemiş sayfada :-[ tamm sana söyleyeyim cevabı.