haaa şimdi anladım ;D burda iftara 1 saat kaldı haha ;DM' Alıntı:İftara (= Saat sayıyorum da
Allah allah,bu kadar düşündüğüme değer bir cevap çıkar inş sonunda...o zaman bende açarım diyorum cevap olarak.. bu olur heraldeséalih' Alıntı:olur neden olmasın. ama cvp o da deil. farklı sulardasınız.ondan bulamıyorsunuz... ;D
Evet,tekmelerimle kırarım kapıyı,kapı haliyle açılıcaktır" BİR KAPI VAR VE O KAPI KİLİTLİ. ELİNİZİ O KAPIYA HİÇ DOKUNDURMADAN AÇABİLİR MİSİNİZ ? ? "
;D ;D Tamam abla kırmıyorum, yalnız başka çare bırakmadı, yahu ben çokmu agresifim neBurak: )
Yavaş ol bakim..Dağbaşında değiliz hane bak hemen polisi ararım haberin olsun
Açıl kapı açıl derim olmadı çilingir kullanırım
neyse en azından soruyu farklı açıdan okumayı denemişsin.gül_34' Alıntı:Allah allah,bu kadar düşündüğüme değer bir cevap çıkar inş sonunda...o zaman bende açarım diyorum cevap olarak.. bu olur heraldeséalih' Alıntı:olur neden olmasın. ama cvp o da deil. farklı sulardasınız.ondan bulamıyorsunuz... ;D
![]()
güzel yöntembeyazdilekce' Alıntı:Evet,tekmelerimle kırarım kapıyı,kapı haliyle açılıcaktır" BİR KAPI VAR VE O KAPI KİLİTLİ. ELİNİZİ O KAPIYA HİÇ DOKUNDURMADAN AÇABİLİR MİSİNİZ ? ? "![]()
Salih: )séalih' Alıntı:abla cevap yazmıştım. nie görünmemiş sayfada :-[ tamm sana söyleyeyim cevabı.![]()