Bacak Bacak Üstüne Atmayın (=

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde M tarafından oluşturulan Bacak Bacak Üstüne Atmayın (= başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,562 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Bacak Bacak Üstüne Atmayın (=
Konbuyu başlatan M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu uyarı adabı muaşeret kurallarına aykırı olduğu için eğitimcilerden değil, sağlığa zararlı olduğu için sağlık uzmanlarından

Dermotoloji uzmanı Erçin Özüntürk;günümüz kadınlarının % 80-90'ında görülen selülitin ve varisin artmasında dar kıyafet kullanmak ve bacak bacak üstüne atarak oturmanın etkili olduğunu bildirdi

Genetik nedenlerin yanı sıra doğum kontrol hapları, hamilelik, aşırı kilo ve yanlış beslenme, alkol tüketimi, stres, hareketsizlik ve ruhsal problemlerin de selülite yol açtığını ifade eden Dr. Özüntürk, "Varisler, dar kıyafetler ve bacak bacak üstüne atmak da selülitin artmasına neden oluyor. Bacak bacak üstüne atınca dolaşımda problemler ortaya çıkıyor ve bu da selülit oluşumunu hızlandırıyor" diye konuştu.

S

séalih

Kullanıcı
17 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
aaa demek ki kadınlar için daha sağlıksızmış... o sandalye insanlara göre değil bence :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  saygı anlamında daha bi'önemsiyordum  ama sağlık açısından zararlı olabileceğini düşünmemiştim..(daha doğrusu bilmiyordum)
Dikkate almak gerek:)

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Teşekkürler M.
Ailemin yanında böyle oturmuyorum-saygı açısından-
Fakat okulda hep böyle otururum. :-\
Artık senin sayende okulda da böyle oturmayacağım.
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşımdı :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
suheda:)' Alıntı:
Teşekkürler M.
Ailemin yanında böyle oturmuyorum-saygı açısından-
Fakat okulda hep böyle otururum. :-\
Artık senin sayende okulda da böyle oturmayacağım.
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşımdı :)
Saygılı olmamız bizi sağlığımızdan da kurtarıyor olmuş oluyor budurumda  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Arkadaşlara bu konu ile ilgili olarak bi'kaç defa bahsettim pek önemseyen olmadı ya neyse ..
Biz yine de dikkat edelim:)