AŞKIN SAYILARI...!!!

Korsan' Alıntı:
ovulkayaalp' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Rakamlar yalan sözlemezmiş :d
herkesin tutuyor ama bir aslı han ın tutmuyoo..:)
o yüzden onu araştırmadan muaf ettik... ;)

Ya aslında tutma durumu gayet tartışmalı. Benim durumumdada bi terslik varda eyvallah diyorum. Nedim.

:d
hocam senin durumla benim durum aynı ama sen sineye çekmişsin  ;) Ne diyimmm senin olsun 5 rakamı
benim en sevdiğim sayı 9 zaten istediğimizi alma hakkımız var mıydı  :D

Öyle öyle iğrençliğimi çektim sineye :d Doğacak gün bulmuşum bende. 4 yada 6 değil beş. Zaten ben erken doğmuşum bütün terslik ondan kaynaklanıyor :d

Seçim şansım olsa bunların içerisinden seçeceğim yok valla.
Aşk denen olguya muhalifim zaten birde sayısınımı seçeyim :d

Korsan' Alıntı:
Öyle öyle iğrençliğimi çektim sineye :d Doğacak gün bulmuşum bende. 4 yada 6 değil beş. Zaten ben erken doğmuşum bütün terslik ondan kaynaklanıyor :d

çekmişsin hocam hiç itiraz etmiyorsun..Ben sabahtan beri bas bas bağırıyorumm  :-[
Senden benden başka 5 olan yok.Herkeste keyif süper  8)

Zaten ben hiçbir istatiktiğe giremiyorum  ;)
Özelim ben hayır ayın 5 inde doğsam gene üstlenecem 14 ünda doğmuşum
çift rakam diye toplam alıp 5 e indirdiler.Haksızlık buuuuuuuu  :icelimarkadas

ASLI..HAN' Alıntı:
Korsan' Alıntı:

çekmişsin hocam hiç itiraz etmiyorsun..Ben sabahtan beri bas bas bağırıyorumm  :-[
Senden benden başka 5 olan yok.Herkeste keyif süper  8)

Ciddiye almıyorum bu tür konuları :d İtiraz etsem ciddiye almış olurum değilmi. Sanırım sen ciddiye alıyorsun :d

Burada yazanları hayatımla yüzleştirdiğimde hiçte yazıldığı gibi olmadığı sonucuna varıyorumda.
Sende ciddiye alma bence. :d

Korsan' Alıntı:
Ciddiye almıyorum bu tür konuları :d İtiraz etsem ciddiye almış olurum değilmi. Sanırım sen ciddiye alıyorsun :d

Burada yazanları hayatımla yüzleştirdiğimde hiçte yazıldığı gibi olmadığı sonucuna varıyorumda.
Sende ciddiye alma bence. :d

Hocam sen bu işi çözmüşsün.
Bir insan böyle madara edilebilirdi ancak...
biliyorsun değil mi insan psikolojisinde ciddiye almak ve üstüne gitmek demek aslında
doğruluğunu kabullenmektir  :D :D
yani iftar saatine yakın bu yaptığın işmidir hocam yaaa  ;D

Yokya ne çözmesi :d
Est.

Pisikolojiden anlamam valla. 
Neyse.. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı o güne denk gelmişiz napalım :d

gökteki yıldız' Alıntı:
ovulkayaalp' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Rakamlar yalan sözlemezmiş :d
herkesin tutuyor ama bir aslı han ın tutmuyoo..:)
o yüzden onu araştırmadan muaf ettik... ;)
valla benimde tutmuyor kendime haksızlık etmeyeyim ;)

yaa sen istatislikleri bozdun şimdi..:)
ne güzel onu konudan sıyırıp genelde doğru çıktı die bir genelleme yapcaktık..:)

OYUNCU SEKİZLER

Çevrenizi büyülüyorsunuz. Sevdiğiniz sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve kendini bu konuda şanslı görüyor. Aşkta kontrolü elinizde tutuyor, oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsunuz. Kibirli ve bencil olabiliyorsunuz. Bu yüzden etkileme gücünüzü ve zekanızı kullanın.

Yok ya.. Ne kontrolü...
Peehh  ;D ;D

Flamingo' Alıntı:
OYUNCU SEKİZLER

Çevrenizi büyülüyorsunuz. Sevdiğiniz sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve kendini bu konuda şanslı görüyor. Aşkta kontrolü elinizde tutuyor, oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsunuz. Kibirli ve bencil olabiliyorsunuz. Bu yüzden etkileme gücünüzü ve zekanızı kullanın.

Yok ya.. Ne kontrolü...
Peehh  ;D ;D

belki kontrol gerçekten elindedir ama sen farkında değilsindir :P..olamaz mı..?...:)

Geri