Z
Zynep
Kullanıcı
:ahah :ahahhatice şengül' Alıntı:valla aşk adamı aptal değil iptal ediyor
:ahah :ahahhatice şengül' Alıntı:valla aşk adamı aptal değil iptal ediyor
Bunun kararını bence senin vermen gerekir.nazarelif' Alıntı:ya cidden çok güzelmiş bu hiç duymamıştım.hazır aşktan konu açılmışken bir konuda hepinizden yardım istiycem. sevdiğim insan bir haftadır beni aramıyordu. aradığım zamanda işim var çok yorgunum diyordu.bende kızdım 2 gündür aramadım onu.bu sabah aradı bende sen yoğun işlerine devam et dedim tel i yüzüne kapattım. acaba iyimi yaptım. bi sesini duymak için aradım demişti. yazık mı ettim yoksa. napıyım ben şimdi? bana yardım edin lütfen :-[
karşındaki kişinin belki başka sorunları vardır ve seni üzmek istemediği için sana anlatmıyor olabilir sorunlarıyla cebelleşiyor olabilir biraz biraz anlayışlı olman lazım bence tabi tam olarak duruma vakıf olmadığımdan sadece aklıma geleni paylaşıyorum elbette en doğrusunu sen bilünnazarelif' Alıntı:ya cidden çok güzelmiş bu hiç duymamıştım.hazır aşktan konu açılmışken bir konuda hepinizden yardım istiycem. sevdiğim insan bir haftadır beni aramıyordu. aradığım zamanda işim var çok yorgunum diyordu.bende kızdım 2 gündür aramadım onu.bu sabah aradı bende sen yoğun işlerine devam et dedim tel i yüzüne kapattım. acaba iyimi yaptım. bi sesini duymak için aradım demişti. yazık mı ettim yoksa. napıyım ben şimdi? bana yardım edin lütfen :-[
iyi etmişin bence hiç kendini suclama bu hareket erkeklerin bitirme yöntemidir genelde ama gercek söyleme ihtimalıde var tabe hakkını yemıyelım bundan sonra dinled,kten sonra tepkini göstermen daha faydalı olar gibime gelio bu benım sahsı fikrimnazarelif' Alıntı:ya cidden çok güzelmiş bu hiç duymamıştım.hazır aşktan konu açılmışken bir konuda hepinizden yardım istiycem. sevdiğim insan bir haftadır beni aramıyordu. aradığım zamanda işim var çok yorgunum diyordu.bende kızdım 2 gündür aramadım onu.bu sabah aradı bende sen yoğun işlerine devam et dedim tel i yüzüne kapattım. acaba iyimi yaptım. bi sesini duymak için aradım demişti. yazık mı ettim yoksa. napıyım ben şimdi? bana yardım edin lütfen :-[
Yazdıklarım asla kişisel bazlı değildir.nazarelif' Alıntı:gülşahcım tşk ederim güzel bir bakışla yaklaşmışsın. ama benim şu an bu derdimi anlatacak hiç arkadaşım yok. akıl danışacak hiçkimsede. kalbim ara diyor. ama mantığım aramama izin vermiyor.
Olumlu düşünmek nerede kaldı ayrıca ,sana yardımcı olacak bir çok konu var .nazarelif' Alıntı:ah o kararı birde verebilsem. :'(
geçen sana bankayla ilgili birşey sormuştum ya bugün aradılar reklam için aramışlarmış. ona da ayrıca üzüldüm. işim yok aşkım yok. depresyondayım :-[
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,125.0.htmlnazarelif' Alıntı:ah o kararı birde verebilsem. :'(
geçen sana bankayla ilgili birşey sormuştum ya bugün aradılar reklam için aramışlarmış. ona da ayrıca üzüldüm. işim yok aşkım yok. depresyondayım :-[