Aşkın Gözü Kördür. Ya Sizin?

• Konbuyu başlatan bestami
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde bestami tarafından oluşturulan Aşkın Gözü Kördür. Ya Sizin? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,156 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Aşkın Gözü Kördür. Ya Sizin?
Konbuyu başlatan bestami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan agokalper
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
erkek milleti işte yaw aklı kayınca safkıda kayıyor zuhahaha ;D ;D

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
ya cidden çok güzelmiş bu hiç duymamıştım.hazır aşktan konu açılmışken bir  konuda hepinizden yardım istiycem. sevdiğim insan bir haftadır beni aramıyordu. aradığım zamanda işim var çok yorgunum diyordu.bende kızdım 2 gündür aramadım onu.bu sabah aradı bende sen yoğun işlerine  devam et dedim tel i yüzüne kapattım. acaba iyimi yaptım. bi sesini duymak için aradım demişti. yazık mı ettim yoksa. napıyım ben şimdi? bana yardım edin lütfen :-[

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nazarelif' Alıntı:
ya cidden çok güzelmiş bu hiç duymamıştım.hazır aşktan konu açılmışken bir  konuda hepinizden yardım istiycem. sevdiğim insan bir haftadır beni aramıyordu. aradığım zamanda işim var çok yorgunum diyordu.bende kızdım 2 gündür aramadım onu.bu sabah aradı bende sen yoğun işlerine  devam et dedim tel i yüzüne kapattım. acaba iyimi yaptım. bi sesini duymak için aradım demişti. yazık mı ettim yoksa. napıyım ben şimdi? bana yardım edin lütfen :-[
Bunun kararını bence senin vermen gerekir.

H

hanedeyim

nazarelif' Alıntı:
karşındaki kişinin belki başka sorunları vardır ve seni üzmek istemediği için sana anlatmıyor olabilir sorunlarıyla cebelleşiyor olabilir biraz biraz anlayışlı olman lazım bence tabi tam olarak duruma vakıf olmadığımdan sadece aklıma geleni paylaşıyorum elbette en doğrusunu sen bilün :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
nazarelif' Alıntı:
iyi etmişin bence hiç kendini suclama bu hareket erkeklerin bitirme yöntemidir genelde ama gercek söyleme ihtimalıde var  tabe hakkını yemıyelım bundan sonra dinled,kten sonra tepkini göstermen daha faydalı olar gibime gelio bu benım sahsı fikrim ;)

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
sağolun tşk ederim fikirleriniz için. şimdi arasam belki de açmaz tel. hem tükürdüğümü yalamış olurum. benim de bir sürü derdim var ayrıca bu ara misafir den başımı kaldıramıyorum. ama onada zaman ayırıyorum 1 dk sını alır bir mesaj atmak değil mi*???

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama ;
özellikle  ikili ilişkilerde bu kadar kolay yorum yapılmamalı ki keza burada Nazarelif sormuş ama sonuçta biz sadece onun anlattığı kadarını biliyoruz.
Lütfen özellikle özel hayatımızla ilgili paylaşımlarımızda biraz daha dikkat edelim. :)

Elbette birbirimizden fikir alıcaz,paylaşıcaz ama bazı durumlar vardır ki bunlar kişiye özeldir özellikle "şimdi ben ne yapmalıyım" tehlikeli açık uçlu bir sorudur.

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
gülşahcım tşk ederim güzel bir bakışla yaklaşmışsın. ama benim şu an bu derdimi anlatacak hiç arkadaşım yok. akıl danışacak hiçkimsede. kalbim ara diyor. ama mantığım aramama izin vermiyor.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nazarelif' Alıntı:
gülşahcım tşk ederim güzel bir bakışla yaklaşmışsın. ama benim şu an bu derdimi anlatacak hiç arkadaşım yok. akıl danışacak hiçkimsede. kalbim ara diyor. ama mantığım aramama izin vermiyor.
Yazdıklarım asla kişisel bazlı değildir.
Kendi yorumlarımdır.
Ama Nazarelif sonuçta burada karar vermesi gereken sensin.
Kalbin ile mantığını dengede tutmayı öğrenip kararlarını ona göre vermelisin ki sen zaten bir adım atıp sitemize üye olmuşsun. :)

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
bence aç telefonu ve sus telefonda sus

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
yok az önce bir pasaj yazdım gelmedi konuyu açayım

bende mantığım yapma dediği yerde yine duygularıma kapılıp aramışımdır ama telefonda konuşmam tepkimi susarak ortaya koyarım karşı taraf sa orada vicdan muhasebesini yapar ve sorun çözülür kendi kendine ben kılımı bile kıpırdatmadan tek başına susmak sıkıcı aç telefonu orda sus bak olur bence

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
ah o kararı birde verebilsem. :'(
geçen sana bankayla ilgili birşey sormuştum ya bugün aradılar reklam için aramışlarmış. ona da ayrıca üzüldüm. işim yok aşkım yok. depresyondayım :-[

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nazarelif' Alıntı:
geçen sana bankayla ilgili birşey sormuştum ya bugün aradılar reklam için aramışlarmış. ona da ayrıca üzüldüm. işim yok aşkım yok. depresyondayım :-[
Olumlu düşünmek nerede kaldı ayrıca ,sana yardımcı olacak bir çok konu var .
Onları okyarak karar gücünü arttırabilirsin. :)

H

hanedeyim

nazarelif' Alıntı:
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,125.0.html

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
hanedeyim çok teşekkür ederim. bu yazılar iyi geldi gerçekten. ben ki ne acılar atlatmış insanım bunlar ne ki ;D
ama aşkımı kaybedersem diye korkuyorum. kaybetmem dimi?