Z
Zynep
Kullanıcı
Kim verdi sana bu saçma sırrı?Korsan' Alıntı:Bakın size bir sır vereyin ask yok siz varoldugunu sanıyorsunuz
Kim verdi sana bu saçma sırrı?Korsan' Alıntı:Bakın size bir sır vereyin ask yok siz varoldugunu sanıyorsunuz
Nerden buldun ki?Korsan' Alıntı:Gerçekler hep saçmadır yaf dunya yuvarlak denildigindede SAÇMA demişlerdi
Bu sırrı ben buldum sizle paylaşayım dedim kötümü ettim
Abi yaf bir varsayım yasanabilirmiki?Zynep' Alıntı:Nerden buldun ki?Korsan' Alıntı:Gerçekler hep saçmadır yaf dunya yuvarlak denildigindede SAÇMA demişlerdi
Yaşamadığın bir şeye "yok" demek sadece seninki!
Eee? Neden yeryüzünde yaşayan karşıcinslerimi görünce kalbim çarpmıyor da, sadece birisi için çarpıyor?Korsan' Alıntı:Abi yaf bir varsayım yasanabilirmiki?Zynep' Alıntı:Nerden buldun ki?Korsan' Alıntı:Gerçekler hep saçmadır yaf dunya yuvarlak denildigindede SAÇMA demişlerdi
Siz yani aşk var diyenler bir varsayımı yasadıklarını sanıyorlar Realist bir yaklaşım bu benimkisi
Bak franz kafka nın bir sözü vardır aşk ve aşk şarkıları hakkında ama buraya yazmayacagım
O dahada yalın konusmus vesselam
Abi nedim şimdi bende jenifer lopezi görünce kalbım çarpıo aşıkmıyım yaniZynep' Alıntı:Eee? Neden yeryüzünde yaşayan karşıcinslerimi görünce kalbim çarpmıyor da, sadece birisi için çarpıyor?Korsan' Alıntı:Abi yaf bir varsayım yasanabilirmiki?Zynep' Alıntı:Nerden buldun ki?Korsan' Alıntı:Gerçekler hep saçmadır yaf dunya yuvarlak denildigindede SAÇMA demişlerdi
Siz yani aşk var diyenler bir varsayımı yasadıklarını sanıyorlar Realist bir yaklaşım bu benimkisi
Bak franz kafka nın bir sözü vardır aşk ve aşk şarkıları hakkında ama buraya yazmayacagım
O dahada yalın konusmus vesselam
Ya abi karamsarlıkla alakası yokki farzetki varsayım diyorum e ben varsayımların yasanabileceğini ihtimal dısı görüyorum.dideM' Alıntı:Farzedelimki dediğin gibi Korsan. Ne kadar varsayım olursa olsun, aşkı yaşamak gerek.
Hayatı yaşarken, herşeyi kendimizi mutlu etmek için yapmıyor muyuz!? Bence öyle! O zaman gerçekçilik senin dediğin ise eğer, vazgeç, aşkın tadını çıkar derim ben.
Ben yaşadım (hala yaşıyorum), umarım hep de yaşarım hiç birşey eksilmeden..
Bu kadar karamsar olma.
Bunun adı farklı, verdiğin örneğe bakılırsaAbi nedim şimdi bende jenifer lopezi görünce kalbım çarpıo aşıkmıyım yani
Farklı düşünüyoruz vesselam konmasın bana ole seylerZynep' Alıntı:Bunun adı farklı, verdiğin örneğe bakılırsaAbi nedim şimdi bende jenifer lopezi görünce kalbım çarpıo aşıkmıyım yani
Elbette aşk değil yani, o farklı bir heyecan. Kim 500 milyar İster yarışmasını izlerken benim de kalbim çarpıyor?
Bence çırpınma Korsan
Hatta kanatlarını aç... bırak aşk konsun!
O kadar belirttim bencil anlaşılmasın diye ama ben cilik ile bbencillik arasında fark vardır diyeyim bitsin.dideM' Alıntı:Bence ne kadar hayır desek de yine kendimiz, bencilliğimiz için yapıyoruz.
Mesela birini sevmek, sevdiğin için fedakarlık yapmak,..vs. Bunları, o insanı çok çok düşündüğümüzden değil, bencilliğimizden yapıyoruz, kaybetmek istemediğimizden..vs.
Saolasın arkadasım bana katılan birilerini bulmak güzel en azından yalnız olmadıgımı anladım tekrar saollilaslmn' Alıntı:ben korsana katılıyorum aşk konusunda..umutsuzluğa kapılmasam da zor be aşık olmakk..
Bülent' Alıntı:Aşk, yapılacak tarifleri de kabul edebilmektir...yaratici_idea' Alıntı:Ya şimdi bir tarif yapacağım.
Aşık olasınız gelmeyecek.. ;D
Susuyorum :-X
Susma, yap tarifini...
lilaslmn' Alıntı:aşkın tarifini yapacaktın bize,bekliyoruz..ama güzel şeyler söyle olur mu..
Ne mutlu bana o zaman umarım aglamazsınız gülümsemenizmi diyeyim yok yok yüzünüzden tebessüm eksik olmaz umarım diyeyim barililaslmn' Alıntı:korsan nick li arkadaşım bu avatarın hakkaten çok güzel.ben acaip gülüyorum bakınca.bitmek üzere olan bir günün ardından beni güldürdün ya helal sana..
"bir kelimeye bin anlam yükledigim zaman sana gelecegim..."