Aşıklar için süper mekan:))))

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Aşıklar için süper mekan:)))) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,440 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Aşıklar için süper mekan:))))
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
B

beje

Kullanıcı
19 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bizim fakirhaneden pekde farkı yok arkadaşlar abartmayın bi yeri güzel eden içindeki insanlardır ;) ;) ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gülşah' Alıntı:
beje' Alıntı:
bizim fakirhaneden pekde farkı yok arkadaşlar abartmayın bi yeri güzel eden içindeki insanlardır ;) ;) ;)

Bu güzel yoruma katılmamak elde değil.

Valla yorumuna sağlık :)
Bnede teşekkür ederim,böylesi içten bir yanıt için...

Aşık veysel ne demiş.."güzelliğin beş para etmez,bendeki aşk olmasa" işte insan aşık olunca,mekan ve fark etmez,neresi olurs aolsun,yeterki sevdigimin yanı olsun diye güzel görünmez mi..

K

kocatepeli

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
inanmıyorum ya nasılda heveslendimmm.... aklım kaldı...

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
harika bir yer gerçekten de gitmek şstesek de ne kadardır ki . Yani böyle bir yerin fiyatı nasılsır? :d

M

MEDİHA1

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
gÜLŞAH ABLA BEN DE SANA KATILIYORUM. AYRICA BEN DAHA GÜZEL TASARLAYACAĞIMA İNANIYORUM... :)

N

nvzt43

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
harika yerler çok mümkemmel bir tasarım ama aşkınızla gıdeceğiz yer değil bence etrafa bakmaktan aşkınızı unutursunuz.  :)

S

sinan_Sari

Kullanıcı
7 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İZMİR
bunlardan biri benim olsa :D hehehe

not: konu içerisinde kullanılan ve hiiiç hoş olmayan kelime, tarafımdan silinmiştir.

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
son resimlerdeki ortamda olsan direk aldatılır insan  :-\ baksana şu çikolara aşık olunmucak gibi değil

T

theDardy

Kullanıcı
21 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
dardym.blogspot.com
Tasarım olarak düşününce,
evet çok güzel tasarım ve mükemmel mekanlar.
Lakin bir de aşıklar için gözüyle bakınca oldukça itici geldi bana.
Çok yapay bir ortam ve yapaylığı sevmediğimden olsa gerek.
Rahat edemem ben orda :)
Şöyle göl kenarında, küçük bir kulübe'de yaşamak isterim aşkım'ı...
Herkesin dilindedir bu ama ömrümde bir gün ve sadece bir güncük bile olsa yaşayacağım bunu :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
Su Perisi' Alıntı:
Gülşah' Alıntı:
beje' Alıntı:

Bu güzel yoruma katılmamak elde değil.

Valla yorumuna sağlık :)
Bnede teşekkür ederim,böylesi içten bir yanıt için...

Aşık veysel ne demiş.."güzelliğin beş para etmez,bendeki aşk olmasa" işte insan aşık olunca,mekan ve fark etmez,neresi olurs aolsun,yeterki sevdigimin yanı olsun diye güzel görünmez mi..

katılıyorum da o ''güzelliğin on par'etmez bu bendeki aşk olmasa '' değil miydi?

S

spiritualsigns

Benim için aşk sahilde elele koşup gelecek mutlu günlerin hayalini kurmak değil ki... zira mekanlarla aşkı körüklemek ve pekiştirmekte değil... romantizm elbette güzel ama bunun için ekstra mekana gerek yok bence... Tasarım olarak hoş ama ayy aman off süper diyemedim ne hikmetse  :)

E

ercan

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
belki çoğu insan böyle yerlewrde olmak ister ama ;insanın sevdiğiyle gözgöze olabildiği heryer güzel

S

suskunlugum

Kullanıcı
23 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
yalova
gercektende cok güzel,göz dolduran yerler teşekkürler paylaşımlarınız icin

M

mavidüş

Kullanıcı
1 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
aman allahımm..ne güzel bir yer burası böyle ya..zamanı durdurmak isterdim heralde bu yerde.çok güzel valla..gidenlere de tadını çıkartmalarını diliyorum

M

mavidüş

Kullanıcı
1 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
theDardy' Alıntı:
Tasarım olarak düşününce,
evet çok güzel tasarım ve mükemmel mekanlar.
Lakin bir de aşıklar için gözüyle bakınca oldukça itici geldi bana.
Çok yapay bir ortam ve yapaylığı sevmediğimden olsa gerek.
Rahat edemem ben orda :)
Şöyle göl kenarında, küçük bir kulübe'de yaşamak isterim aşkım'ı...
Herkesin dilindedir bu ama ömrümde bir gün ve sadece bir güncük bile olsa yaşayacağım bunu :)
ya o fikir zaten harika da bu da güzel gözüküyordu.yalnız senin dediğin olayı ben 1 hafta olarak istiyorum.tabi bir gün aşkım olursa:(