B
beje
Kullanıcı
- 19 Ara 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
bizim fakirhaneden pekde farkı yok arkadaşlar abartmayın bi yeri güzel eden içindeki insanlardır
beje' Alıntı:bizim fakirhaneden pekde farkı yok arkadaşlar abartmayın bi yeri güzel eden içindeki insanlardır
Bnede teşekkür ederim,böylesi içten bir yanıt için...Gülşah' Alıntı:beje' Alıntı:bizim fakirhaneden pekde farkı yok arkadaşlar abartmayın bi yeri güzel eden içindeki insanlardır
Bu güzel yoruma katılmamak elde değil.
Valla yorumuna sağlık
katılıyorum da o ''güzelliğin on par'etmez bu bendeki aşk olmasa '' değil miydi?Su Perisi' Alıntı:Bnede teşekkür ederim,böylesi içten bir yanıt için...Gülşah' Alıntı:beje' Alıntı:bizim fakirhaneden pekde farkı yok arkadaşlar abartmayın bi yeri güzel eden içindeki insanlardır
Bu güzel yoruma katılmamak elde değil.
Valla yorumuna sağlık
Aşık veysel ne demiş.."güzelliğin beş para etmez,bendeki aşk olmasa" işte insan aşık olunca,mekan ve fark etmez,neresi olurs aolsun,yeterki sevdigimin yanı olsun diye güzel görünmez mi..
ya o fikir zaten harika da bu da güzel gözüküyordu.yalnız senin dediğin olayı ben 1 hafta olarak istiyorum.tabi bir gün aşkım olursatheDardy' Alıntı:Tasarım olarak düşününce,
evet çok güzel tasarım ve mükemmel mekanlar.
Lakin bir de aşıklar için gözüyle bakınca oldukça itici geldi bana.
Çok yapay bir ortam ve yapaylığı sevmediğimden olsa gerek.
Rahat edemem ben orda
Şöyle göl kenarında, küçük bir kulübe'de yaşamak isterim aşkım'ı...
Herkesin dilindedir bu ama ömrümde bir gün ve sadece bir güncük bile olsa yaşayacağım bunu