AŞIK OLURMUYDUNUZ HATALARI GÖREREK

caylak_caylak

Kullanıcı
hayat bir tiyatro sahnesi gibidir sadece oyuncalar değişir ama hep aynı sahne oynanır tek farklı olan hatalar tekrarlanmıyro oyunda ama yine aşka gelince insan bu hatalara gözleri kapalı gidiyor sadece aşkı için sadece aşk için sizce siz gidermiydiniz aynı hataları görerek gidermiydiniz?

hatayı bıle bıle yapmam zaten asık oldugunda hataları goremessın eger farkettıysemde tekrar yapmam

konu aşk olunca gözler görmüyorki sadece duygularınla hareket ediyorsun.

bu söylediğim sadece gecici hevesler için...

Gerçek bi aşk çok farklı olur.. bu fark sadece yaşandığında öğrenilir..

bana sorarsanız ki sormamanızı tavsiye ederim :) hayatımdan bu saatten sonra sadece tek bir aşk olucak sadece onunla karşılaşmak için bekliyorum..

caylak_caylak' Alıntı:
bundan
emin olma sakın çünkü yine oluyor çünkü aşık olmuşundur farkına vardıysan
  hata ders aldıysan degerlıdır yoksa bostur ben bıle bıle hata yapmanın cok yanlıs oldunnu kanısındayım zaten genelde ben mantıkla haraket ederım

benım gozlerımı karartacak hataları gormeyerek tekrar yaptılaracak bır asık olmadım tesekkurler

ask ta bıraz mantık kullanmalı yoksa cok acı cekerız ve asık oldugmuz ıcın hatalrını goremeyız buyuzden daıma yakınlarımızın fıkırlerını dınlemelıyız dıye dusunuyorum

AŞK....
HAYIR DİYEMEYECEGİMİZ TEK DUYGU . KARŞILIKLI OLUNCA DAHA BİR GÜZEL OLUYOR AŞK.
AŞIK OLMAMAK BİZE KALMIŞ BİR DUYGU DEĞİL  HAYIR DEMEK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK.............
  AŞK İŞTE  HATALARIYLA HERŞEYİYLE HAYIR DİYEMEDİĞİMİZ TEK ŞEY  
  HATA YAPSAMDA YİNE SEVERİM YİNE AŞIK OLURUM    ... YİNE ...YİNE... VE YİNE .........

bılmıyorum acıkcası ben hatayımı tekrar tekrar yaptıracak veyahut gozumu karatacak bır asık olmadım oyuzden anlayamıyorum galıba ;)

Geri